2024. november 24. - Emma, Flóra, Virág napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
150 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! EzFlow Aquatic zselé készletemet szeretném eladni. Egy,kettő lett csak kipróbálva,a lilából két szett lett használva. 10000 Ft lenne egybe,külön-külön 1700 Ft/db (+ posta ha felmerül). Csere is érdekelne CN színes zselékre.
szia! még mindig érdekelne az aquatic készlet! van vmi elérhetőséged?
Szia! Az ára engem is érdekelne,meg hogy postázod e?
sajnos már elkelt! :(
Szia! Postázol is esetleg?
én is szeretnék eladni ugyanilyeneket, Bp-i személyes átadással vagy postázva!
Szia! Érdeklődnék hogy mennyiért adod?
szia! sajnos már elkelt.
Sziasztok! van eladó építő és előkészítő termékem, bizonyos darabok alig használtak, mások félig vannak még. A termékek a Crystal Nails cégtől vásároltak. Részletek az érdeklődőknek :) Keszthelyieknek és környékieknek szeretném eladni, esetleg keszthelyi találka.
Szia! Postázol is esetleg?
Sziasztok! van eladó építő és előkészítő termékem, bizonyos darabok alig használtak, mások félig vannak még. A termékek a Crystal Nails cégtől vásároltak. Részletek az érdeklődőknek :) Keszthelyieknek és környékieknek szeretném eladni, esetleg keszthelyi találka.
Sziasztok! EzFlow Aquatic zselé készletemet szeretném eladni. Egy,kettő lett csak kipróbálva,a lilából két szett lett használva. 10000 Ft lenne egybe,külön-külön 1700 Ft/db (+ posta ha felmerül). Csere is érdekelne CN színes zselékre.
Szia! Megkaptam az emailed és küldtem is képet a zselékről,de sajnos mindig visszaküldi....Nincs esetleg más emailcímed ami nem citromailes???
Használatlan PORELSZÍVÓS KÉZTÁMASZ eladó! Árban megegyezünk!
Szia! Az ára engem is érdekelne,meg hogy postázod e?
ziasztok! Eladnám színes 3.5 g-os porcelán poraimat, pontosan 23 db-ot, egyenként 700 forintos áron! Nem használtam őket soha! Ezen kívül eladó egy 17 g-os Crystal Clear por és egy 17 g-os Ultra White por, ezek egyenként 1500 forintos áron(bolti ár: 1950.-)! Ezek sem voltak használva! Azért szeretnék megválni tőlük, mert kizárólag zselét használok a munkámhoz!A színes porok a legnépszerűbb crystal dekor és legnépszerűbb brillant készlet tagjai! A 2 készletet egütt 14 000 forintért odaadnám! Dobozuk nincs és 2 port elhagytam belőlük de nem volt használva egyáltalán! Érdeklődni itt és e-mailen a gaaby@citromail.hu címen lehet!
Használatlan PORELSZÍVÓS KÉZTÁMASZ eladó! Árban megegyezünk!
Szia! Érdeklődnék hogy mennyiért adod?