2024. november 24. - Emma, Flóra, Virág napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Köszönöm de már vettem 6000.-,de egy barátnőmnek kellene ha engeded átadom neki a számod! Üdv: Veca
Persze, add csak meg a telszámot és az e-mail címet is. Minden érdeklődőt szívesen fogadok. :) Ha vásárol, átveheti Budapesten vagy postázni is tudjuk.
Porelszívós kéztámasz 2 zsákkal (Crystal Nails) eladó. Nem használt, ára 10 000 Ft. Átvehető Budapesten, de postázni is tudjuk. Ha érdekel, beszéljünk róla telefonon: 70/621-4069
Szia! Köszönöm de már vettem 6000.-,de egy barátnőmnek kellene ha engeded átadom neki a számod! Üdv: Veca
sziasztok!!!! Crystal nails legujabb technikák, ezflow porcelán épitő és zselés diszitő dvd k eladók 600 Ft os darabáron!!! eladó 3 db Moyrás szines 3,5 g os szines porcelán(rózsaszin. lila, zöld) együtt a három 1000 ft külön külön 400 ft kivéve a rózsaszint mert abban fálig(ez 200 ft) van a többi nem használt! van még CN es mini 3d s porcelán ecset 1800 ft ért (bolti ár 2500) nem használtam ajándékba kaptam de nekem már van egy ilyenem)! ha érdekel valami irj a j.julianna90@gmail.com email cimre!!
csiszolófej van hozzá? papír, karbid ?
Ha kell, tudok hozzá adni gyémánt fejeket, illetve befogószárat. Karbidot nem. További kérdésekkel kérlek a megadott emailen keress fel, mert ide nem sűrűn járok. Andi
Sziasztok! Eladnám garanciális csiszológépem. Oda-vissza forgós, fordulatszám szabályozós, digitális kijelzős. Ilyen: http://www.diamondnails.hu/mukorom-csiszologepek/digitalis-kijelzesu-profi Ára: 11.000 Ft + postaktg. (vagy Budapesten személyesen átadom). Pótgép volt, így kb. 3 alkalommal, ha használtam. Érd. mukorom.andi@gmail.com
csiszolófej van hozzá? papír, karbid ?
Sziasztok! Vennék japán manikűr készlete! Milyet érdemes és van-e valakinek eladó? Mennyiért érdemes venni? Előre is köszi a válaszokat! trapis
Szia, kb 10 000 ft a készlet, én Cristalt vettem, és 1 kezelés 2200ft, de észre sem lehet venni szinte hogy fogyna, annyira pici kell belőle. Nagyon megéri, bár szerintem kevesen kérik, a műköröm a sláger, és a hagyományos mani... szóval 4 vendég visszahozza az árát. A mi szakmánkban szerintem nem szabad sajnálni az anyagokra, !!!
Profilváltás miatt testvérem az alábbi termékeket áruba bocsájtja – szerintem barátságos áron. Műköröm alapanyagok: CND Neutral Pink KÁH (22g, nem használt) 2000- IBD Flex Powder próbakészlet (3x35g, használt) 1000- CN Slower Powder Transparent Pink (40 ml, használt) 1500- CN Slower Powder Ultra White (25 ml, használt) 1000- CN Liquid (100 ml-ből a fél üveg) 1800- CN 42 színes porcelánpor (7g, csak kipróbált) 1000- IBD Builder Gel Ultra White (14 ml, nem használt) 2000- Savas Primer ceruza 500- Kiegészítők: 14 tégely csillámpor, törtkagyló, szárított virág 3000- CN Manicure Tip Snow White (140 db/box, használt) 1800- CN és Master Nails normál tip (2 doboz 100 db-os, használt) 1000- Körömlakkok: 3 db CN körömlakk 1800- 3db SPA Ritual körömlakk 1800- Eszközök: CN tipvágó 1500- Pedi eszköztartó 1000- Bőrfeltoló-kaparó 1500- Hajlító csipesz 1500- Liquidtartó (porcelán, parafadugós) 1500- Liquides üvegcse 300- Ecsetek: #6 porcelán ecset 1000- #8 Kolinsky porcelán ecset 1200- #5 CN zselé ecset 1000- Két 8 db-os díszítő ecsetkészlet 1000-/készlet CN porelszívós kéztámasz (2 porzsákkal, nem használt) 10 000- Néhány képet töltöttem föl, de kérésre küldeni is tudok. Aki egyszerre több terméket is vásárol a felsoroltak közül, annak kedvezményt adunk. Érdeklődni a koromhaz.orsi@gmail.com címen, vagy a 70/621-4069-es telefonon lehet.
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5 100db/990ft! képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladnám garanciális csiszológépem. Oda-vissza forgós, fordulatszám szabályozós, digitális kijelzős. Ilyen: http://www.diamondnails.hu/mukorom-csiszologepek/digitalis-kijelzesu-profi Ára: 11.000 Ft + postaktg. (vagy Budapesten személyesen átadom). Pótgép volt, így kb. 3 alkalommal, ha használtam. Érd. mukorom.andi@gmail.com
Sziasztok! Eladó zseléim: IBD Ultra white 14 gr bontatlan 2.000 Ft; Perfect nails active pink 30 gr bontatlan 3.500 Ft; Crystal nails gumi zselé 50 ml bontatlan 6.000 Ft; 2mbeauty natural káh 50 gr bontatlan 4.500 Ft; Perfect nails cream beige káh 30 gr 3.500 Ft; Crystal nails 018-as zselé 1.800 Ft. Érdeklődni a homolyakrisztina@gmail.com emailen lehet. Képet szívesen küldök :) Cserélem is őket színes zselére és színes porcelánra. Ha több mindent elviszel, adok kedvezményt is ;)