2024. november 24. - Emma, Flóra, Virág napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok eladnék egy fehér hordozható porelszívót, 6000-ftért bolti ára (12000-15000ft) érdeklődni : katus.95@citromail.hu
Szia! Érdekelne a porelszivó! Tudsz képet küldeni? cawoorigeroni@freemail.hu Köszi:Vecus
sziasztok! eladó swarovski kövek ss5 100db/990ft! képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Szia! Küldtem e-mail-t! Vecus
Originál bontatlan dobozban paraffin gép ajándék paraffinnal eladó!ÁR:9000FT!ÉRDEKLŐDNI:juhaszviktoria@freemail.hu.
Szia! Meg van még a parafingép? Engem is érdekelne, ha még nem adtad el ( mert látom érdeklődnek )! Képet a cawoorigeroni@freemail.hu-ra küldhetsz:)Üdv: Vecus
Originál bontatlan dobozban paraffin gép ajándék paraffinnal eladó!ÁR:9000FT!ÉRDEKLŐDNI:juhaszviktoria@freemail.hu.
Szia! Írtam e-mailt.
sziasztok! eladó swarovski kövek ss5 100db/990ft! képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Szia! Légy szíves küldjél képet a swarovski kövekről. zsazsa34@citromail.hu Köszi!
Sziasztok!Eladó egy rozsdamentes,pedikűr műszertartó állvány,teljesen új,nem használtam,mert kettő van,képet e-mailben küldök,ára 1000ft.
Szia! Légy szíves, küldj nekem képet erről az állványról. Érdekelne a dolog, mert most rendezkedem be. Köszönöm. E-mail: koromhaz.orsi@gmail.com
Bocsánat, de picit számoltam, és az áron alúl... az első tételed :15 ml géllac, bolti ára 3500, nálad 3/4 üveg 2000. a 3500 ft-3/4 része= 2625 ft Tehát ez az új ára, amit te használtan kínálsz. Ha újat vesz a körmös, az ÁFA lejön az árból, és nálad a postaköltség plusszba jön még. Ha készletben veszi v.ki a géllakkot, akkor a 15 ml 2483 ft-ra jön ki, aminek a 3/4 része 1862 ft. Bocsánat ismét, de akkor amit áron alúl kínálsz, ugyan az a mennyiség nálad 2625 ft, újonnan 1862 ft.
Tünde, egy kicsit túllőttél a célon, én sem értem, hogy ezt miért kellett...
Amennyiben van lehetőség személyes átvételre postaköltség nuku.Áfa?alkalmazotti jogviszonyban szintén nuku.Minden nézőpont kérdése miért kell a kákán is csomót keresned ha nem érdekel lépj tovább nem a gyereked hogy kioktasd mit és mennyiért kínáljon. Lehet valakinek megéri még akkor is ha pár forinttal drágább mint ahogy te kimatekoztad .Olyan jó lenne ha épkézláb hozzászólásokat eszközölnél azt már tudjuk hogy évek óta szakmabeli vagy nem egyszer hangoztattad ,de néha olyan sületlenségeket hordasz össze hogy az oktatók a hajukat tépnék egy egy hozzászólásodra.Légysziiiiiiiiiiii kerülj bennünket nem vagyunk kíváncsiak rád !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Sziasztok!Eladó egy rozsdamentes,pedikűr műszertartó állvány,teljesen új,nem használtam,mert kettő van,képet e-mailben küldök,ára 1000ft.