2024. november 24. - Emma, Flóra, Virág napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
11.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok én a Teszek- veszeken :) vettem ss16-os méretben.
Köszi EDO aranyos vagy:)
Sziasztok! Díszítő dvd-ket keresek olcsón,ha van valakinek: zsazsa34@citromail.hu Köszönöm!
Ingyenes szakmai napon is sokat ellesekedik az ember.
Sziasztok! Díszítő dvd-ket keresek olcsón,ha van valakinek: zsazsa34@citromail.hu Köszönöm!
sziasztok. Keresem a következő termékeket:CN builder clear II 15ml-es zselé, CN nail prep, CN primer (savas v savmentes) ill. CN 0-ás diszitő ecset. ha vkinek van vmelyik termék kérem jelezze nekem. Köszi. (kittikatzchen@freemail.hu)
Szia!Engem is érdekelne ha nem gond nekem is meg tudnád írni.Előre is köszi.
Sziasztok én a Teszek- veszeken :) vettem ss16-os méretben.
Sziasztok! Giga zselé készletet vennék jò áron,nem baj ha akár félig is van! Képet a turcsokiandrea@gmail.com-ra szeretnék kérni! Köszi
Szia Mindenki! Nem tudjátok véletlen,hol lehet(ne) swarovsky köveket nagyobb tételben,olcsóbban venni? Köszönöm
Szia!Engem is érdekelne ha nem gond nekem is meg tudnád írni.Előre is köszi.
Sziasztok! Új, még nem használt pedikűrkészletem eladnám! Rozsdamentes, igényes bőrtokban. 23000 Ft-ért vettem, de 15000 Ft-ért odaadnám. Érdeklődni: czene.dora@freemail.hu e-mail címen vagy 06-20/443-9090-es telefonszámon.
Cn-es vagy Szilágyi? Köszi Edit
Szia! Privát üziben küldtem neked egy linket, onnan rendelhetsz:)
Szia!Nekem is meg tudnád írni esetleg?:)
Szia Mindenki! Nem tudjátok véletlen,hol lehet(ne) swarovsky köveket nagyobb tételben,olcsóbban venni? Köszönöm
Ez engem is érdekelne, ha esetleg priviben kapsz választ akkor légyszíves írd meg. Köszi