2024. november 24. - Emma, Flóra, Virág napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Elado 2db CN easy off white ,(egyik félig másik tele,bontatlan.) és 1db easy off bordeaux gel 5ml.Szivesen elcserélném gel lac vagy szines zselével,vagy bármi CN termekkel.Email fodor.mari@yahoo.com
Inotay Katalin Eladnék egy fehér horodzható porelszívot 6000ft-ért bolti ára :(12000-15000ft) ! Érdeklődni: katus.95@citromail.hu
Áron alul eladó: Perfect Nails-től: Professional Nail TIP ultra form 2x100 DB-os ( 1 sorozat hiányzik belőle ), Powder Clear porcelán por 30 ml, Powder White porcelán por 30 ml, ( egyszer használtam ), zselés ecset, porcelán ecset építő 6-os Kolinsky, Zsírtalanító 3in1 100 ml, ecsetmosó 100ml, fixáló 100ml, liquid 100 ml, UV liquid 100ml ( alig vagy nem használtam belőlük ), lila szárnyas sablon 500 db-os ( kb. 20-at használtam el ), ALFA liquid 20 ml ( nem használtam ), Crystal Nails-től: porcelán ecset építő 6-os Kolinsky, selyemszál, tüskés tipoldó+folyadék. Együtt 20.000 Ft-ért adom ( eredeti ár: kb.40.000 Ft ) Ajándékba adom a csomaghoz: 3 db buffert, 3 db ecsettokot, 1 gyakorlóujjat, 1 gyémántporos reszelőt, 1 narancsfapálcát. Érd.: 06-30/339-99-18 Email: rencsike79@freemail.hu
Sziasztok.Eladó 2 db cn opal zselé egyik használt másik új,egy cn chameleon zselé egyszer használt,cn porcelán próba készlet,és egy cn cover pink diamond káh zselé 15grammos újan.El is cserélném őket cn bril zselére,vagy gel-lacra esetleg vagy valami hasznos dologra.Érdeklődni doree22@gmail.hu emailen.
doree22@gmail.com
SZIA! MINDEN HÓNAPBAN CSAK AZ ELSŐ 5 FELTÖLTÖTT KÉPEDÉRT KAPSZ PONTOT!A TÖBBIÉRT MÁR NEM!
Köszi, ezt nem is tudtam... :)
Hello! 50 ml-s CN Xtreme White fehér építő zselé eladó! Megvettem,egyszer próbáltam ki egy ujjon.Azóta nem is használtam. 3000 Ft-ért adnám oda. Plusz 385 Ft posta. Ha valamelyikőtöket érdekel,akkor ezen az email címem tudtok érdeklődni! nagyniki05@citromail.hu Üdv! :)
Sziasztok.Eladó 2 db cn opal zselé egyik használt másik új,egy cn chameleon zselé egyszer használt,cn porcelán próba készlet,és egy cn cover pink diamond káh zselé 15grammos újan.El is cserélném őket cn bril zselére,vagy gel-lacra esetleg vagy valami hasznos dologra.Érdeklődni doree22@gmail.hu emailen.
Tegnap töltöttem fel képeket és nem kaptam utánuk pontot, miért van ez? A hozzászólásért, a belépésért kaptam, de a képekért nem...:(
SZIA! MINDEN HÓNAPBAN CSAK AZ ELSŐ 5 FELTÖLTÖTT KÉPEDÉRT KAPSZ PONTOT!A TÖBBIÉRT MÁR NEM!
sziasztok! CN fehér gellac eladó, 2500.-egyszer használt 15 ml. Bolti ára 3500.-
Sziasztok!!! crystal nails legujabb technikák, szines zselés díszítő és ezflow porcelán építő dvd k eladók!! 500 Ft os darabáron!! ha érdekel irjatok a j.julianna90@gmail.com