2024. november 24. - Emma, Flóra, Virág napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
11.950 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Tegnap töltöttem fel képeket és nem kaptam utánuk pontot, miért van ez? A hozzászólásért, a belépésért kaptam, de a képekért nem...:(
Sziasztok! Tudja valaki pontosan, hogy mit kell vinni a Körmös Diplomára? Láttam Edo is kérdezte már, csak a választ nem találtam sehol :( Egy lista jó lenne? Előre is köszönöm :) További szép estét kívánok :) Üdv
Ez engem is érdekelne!
Sziasztok! Tudja valaki pontosan, hogy mit kell vinni a Körmös Diplomára? Láttam Edo is kérdezte már, csak a választ nem találtam sehol :( Egy lista jó lenne? Előre is köszönöm :) További szép estét kívánok :) Üdv
Hát sajnalom !
Nemm sajnos ez nem! Ez hordozható!
Kár :-((
Nemm sajnos ez nem! Ez hordozható!
Eladnék egy fehér horodzható porelszívot 6000ft-ért bolti ára :(12000-15000ft) ! Érdeklődni: katus.95@citromail.hu
asztalba építhető?
Sziasztok!Eladó egy profi műköröm csiszológép!25000-es fordulatszámú,egyszer használt,hibátlan állapotban van!Ára:20000Ft.Illetve egy vadi új pedikűr késkészlet,nem használt,hiánytalanul.Ára:12000Ft.Képeket tudok küldeni!Érdeklődni itt lehet,vagy a 20/417-5457 telefonszámon.
Eladnék egy fehér horodzható porelszívot 6000ft-ért bolti ára :(12000-15000ft) ! Érdeklődni: katus.95@citromail.hu
Eladó egy műkörmös asztal. Szürke, fekete, kéztámasszal.Ir.ár: 25.000 Ft. érd. 0630-3333-544 hozzá ajándék CN lakkok, 18 db, lakktartóval.
Szia enem érdekelne tudnál nekem képet küldeni ?