2024. november 24. - Emma, Flóra, Virág napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
eladó 3db giga pigment zselé is nem használtam őket.érdeklődni doree22@gmail.com
Sziasztok. Eladó egy vadi új 15grammos cn diamond káh zselé 2950ft az eredeti ára 3000ért adnám postával együtt! Vagy esetleg elcserélném 15grammos építő zselére! Érdeklődni doree22@gmail.com emailen lehet!
Szia!!! mennyiért adod a szines porcikat??, db ár?? és ha együtt kéri valaki akkor mennyiért??? köszi
Szia!Írtam privit!
Használt lila CN paraffingép eladó (garancia már nincs rá) Ára 9000 ft.- Képeket küédök. jessi.kovacs@gmail.com
Sziasztok! Eladó: 3,5 grammos Cn porcik:133,125,026,519,520, és 518 (ez az én tégelyemben valamilyen okból ezüst. CN törtfehér építő 15 ml-es. Mindegyikből nagyon kevés hiányzik-képeket küldök. Érdeklődni:peacevica@gmail.com
Szia!!! mennyiért adod a szines porcikat??, db ár?? és ha együtt kéri valaki akkor mennyiért??? köszi
Sziasztok! Eladó: 3,5 grammos Cn porcik:133,125,026,519,520, és 518 (ez az én tégelyemben valamilyen okból ezüst. CN törtfehér építő 15 ml-es. Mindegyikből nagyon kevés hiányzik-képeket küldök. Érdeklődni:peacevica@gmail.com
Sziasztok!!! crystal nails legujabb technikák, szines zselés díszítő és ezflow porcelán építő dvd k eladók!! 500 Ft os darabáron!! ha érdekel irjatok a j.julianna90@gmail.com
Szia, meglenne még, met akkor megvenném én is egybe!Köszönöm
sziasztok! eladó ss6 2mm swarovski kő crystal,v.rózsaszín,sárga,kék,vil.lila,barna stb! 800ft/100db+posta képet tudok küldeni szobiani78@gmail.com
Sziasztok!!! crystal nails legujabb technikák, szines zselés díszítő és ezflow porcelán építő dvd k eladók!! 500 Ft os darabáron!! ha érdekel irjatok a j.julianna90@gmail.com