2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Nem biztos hogy ez ide kapcsolódik, de nem e tudnátok segíteni abban, hogy hol lehet foszforeszkáló körömlakkot kapni? Nem UV fényesre gondolok. Ha valaki tud segíteni légyszives írjon már. Előre is köszönöm :)
Ez engem is érdekelne, úgyhogy ha esetleg kapsz választ akár priviben akkor légyszíves írd majd meg nekem is. Köszi
sziasztok. Keresek használt manikür asztalt és jó minőséghü pedikür csiszológépet.Ha valaki tudna azt megköszöném.
Szines zselés díszítő dvd, cystíl nails legujabb technikák dvd ezflow porcelán technika dvd!!! 500 ft os darab ár!!! ha érdekel irj a j.julianna90@gmail.com email cimre!!!
Szia. Engem érdekelnének a dvd-k!!Hol tudnálak elérni?Az én email cimem:szabovaleria@c2.hu.Köszike.
Sziasztok! Nem biztos hogy ez ide kapcsolódik, de nem e tudnátok segíteni abban, hogy hol lehet foszforeszkáló körömlakkot kapni? Nem UV fényesre gondolok. Ha valaki tud segíteni légyszives írjon már. Előre is köszönöm :)
Szia! Még megvan az UV lámpa.Van garanciapapírja, de 2 napja lejárt.
Eladó pár alkalommal használt UFO UV lámpa-6000 Ft és vadonatúj hőfokszabályzós paraffingép 1 csomag paraffinnal és 1 db ecsettel -10000 Ft Érd.:pertoriniildiko@freemail.hu,06 20 485 3106 Képet tudok küldeni
Szia Erika vagyok budapestről érdeklődnék hogy meg van e az UFO lámpa ha igen van garancia levele is?????
Sziasztok! CN Xtreme Clear 20ml 3/4 ig van az üveg zselémet elcserélném Builder Clearre. Valamint fehér gellacom, amit csak kipróbáltam szintén eladnám vagy cserélném színesre.
sziasztok! eladó 100db swarovski kő mix vagy 100db v.rózsaszín! 800ft+posta képet tudok küldeni szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy CN Top Seal, párszor lett csak használva, 2000ft-ért , illetve 2 db CN Gumi sablon(porcelán díszekhez) ami 1* lett csak kipróbálva 700ft-ért darabja, egy kagyló-tengericsillag valamint egy kissebb rózsákból álló sablon. Írj ha érdekel:) macandcic@freemail.hu
Szivesen elcserelnem EASY OFF white zselemet (2 DB)