2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
255 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
szia Claudia pár napja küldtem a swarovski képeket megkaptad? köszi
Szia Anita. Nem kaptam, elküldenéd még egyszer? Köszi
sziasztok! eladó 100db swarovski kő mix vagy 100db v.rózsaszín! 800ft+posta képet tudok küldeni szobiani78@gmail.com
okés. claudia01@vipmail.hu
szia Claudia pár napja küldtem a swarovski képeket megkaptad? köszi
Sziasztok! Eladnám CN 3D zseléimet: 801, 803, 808, 813, 814, 1900 ft darabja, és kaméleon zseléimet: Pink to sky, Sky to indigo, 2100 ft darabja.. Mindegyik új, valamelyiket épp csak kipróbáltam. Eladnám még CN 20 ml akrilfestékeimet, több szín van, 500 ft. darabja. Ha valamelyik érdekel valakit, a katie.nails@freemail.hu címen lehet érdeklődni, az árak alkuképesek.
Elég drágán adod őket.. szerintem...
Sziasztok! Eladnám CN 3D zseléimet: 801, 803, 808, 813, 814, 1900 ft darabja, és kaméleon zseléimet: Pink to sky, Sky to indigo, 2100 ft darabja.. Mindegyik új, valamelyiket épp csak kipróbáltam. Eladnám még CN 20 ml akrilfestékeimet, több szín van, 500 ft. darabja. Ha valamelyik érdekel valakit, a katie.nails@freemail.hu címen lehet érdeklődni, az árak alkuképesek.
Elküldve :)
Válaszoltam :)
Sziasztok! Eladó egy 50 ml-s BONTATLAN, ÚJ CN gumi zselé, 6.500 Ft-ért (7.950 Ft helyett) és egy 50 gr-os 2mbeauty natural körömágyhosszabbító (káh) zselé 5.000 Ft-ért (5.650 Ft helyett). Mindkettőhöz ajándék swarovski köveket adok. Képet szívesen küldök róluk. Érd.: homolyakrisztina@gmail.com emailen. Bp-en és Egerben személyesen átvehető, de postázom is.
claudia01@vipmail.hu
Elküldve :)
Inkább a pezsgőhöz hasonlítanám, a csillik benne több színűek. Írsz egy e-mail címet, és küldök képet róla.
claudia01@vipmail.hu
A Brilliant 588-as kicsit kékes-ezüstös zselé?
Inkább a pezsgőhöz hasonlítanám, a csillik benne több színűek. Írsz egy e-mail címet, és küldök képet róla.