2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó CN-es színes zselék: Brilliant: 588 (nem használtam) 1900 Ft; Giga pigment: 911 (csak kipróbálva volt) 2100 Ft; Építő zselék: Pearl ecsetes fehér zselé, 1 szettre használtam 2100 Ft Perfect snow white zselé 15 ml (használt) 1800 Ft; Kérésre küldök képet, postaköltséget én állom.
A Brilliant 588-as kicsit kékes-ezüstös zselé?
Nincs vkinek eladó CN Brill Pinky zseléje????
Eladó CN-es színes zselék: Brilliant: 588 (nem használtam) 1900 Ft; Giga pigment: 911 (csak kipróbálva volt) 2100 Ft; Építő zselék: Pearl ecsetes fehér zselé, 1 szettre használtam 2100 Ft Perfect snow white zselé 15 ml (használt) 1800 Ft; Kérésre küldök képet, postaköltséget én állom.
Sziasztok!Kagylólapot keresek bolti ár alatt!Ha van valakinek kérem írjon a következő email címre: srecept@tvn.hu Előre is köszönöm!
Sziasztok! Az anyagok, amik feleslegessé váltak és már megosztottam veletek szívesen el is cserélem! Amire szükségem van az sablon, gel- lak, Easy off termékek, base gel, porcelándíszítő sablon, egymozdulat ecset, Barbara ecset, és bármi csak írd meg mire cserélnél! Köszönöm Kinga
SZIA KLAUDIA A 200DB+AJÁNLOTT POSTA 1900FT HA SZERETNÉL KÉPET KÜLD EL AZ EMAIL CÍMED! KÖSZI
okés. claudia01@vipmail.hu
Engem is érdekelne!
szia add meg az email címed és küldök képet! köszi
Szia. A kettőt együtt postaköltséggel cakum-pakk mennyiért adnád oda?
SZIA KLAUDIA A 200DB+AJÁNLOTT POSTA 1900FT HA SZERETNÉL KÉPET KÜLD EL AZ EMAIL CÍMED! KÖSZI
van egy master - slow lassú kötésű CN porcelán készletem (fehér - clear és rozsaszin - csillámos por plusz liquid plus 1 sablon) 2600 helyett odaadom 2000 Ft - ba szeretném eladni. vagy cserélni! Ha valakit érdekel aphaedraa@gmail.com, átvenni Győrben vagy Balatonfüred és környékén lehet.
sziasztok eladó de el is cserélném a következőket: cn giga pigment új zselék,cn egyszer használt chameleon zselé,cn porcelán próba készlet új.Érdeklődni majzikdori@freemail.hu