2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
14.900 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó 2 darab 14 grammos ezflow clear it! építő zselé (az egyik egyszer használt, a másik teljesen új), egy moyra 3d porcelánzselé, és három moyra akril festék. Érdeklődni :peacevica@gmail.com
Szia, a zselé érdekel...kovactun@freemail.hu
Szia! Nekem vannak perfect nailses zseléim, fényzselém olcsón. Használtam őket, de nekem nem jöttek be, ezért váltottam! Ha szeretnéd küldök képet róluk és megbeszéljük az árat!!! ( cover, mega white, gyöngyházas). És van több színben csillámporom, nagy tégelyes 300 ft-ért/db!
Megvételre keresek zseléket. Ajánlatokat képpel-nyitott tégelytetővvel is, ármegjelöléssel: kovactun@freemail.hu
Szia! Nekem vannak perfect nailses zseléim, fényzselém olcsón. Használtam őket, de nekem nem jöttek be, ezért váltottam! Ha szeretnéd küldök képet róluk és megbeszéljük az árat!!! ( cover, mega white, gyöngyházas). És van több színben csillámporom, nagy tégelyes 300 ft-ért/db! SZIA KINGA! ÉRDEKELNÉNEK A CUCCOK!KÜLDENÉL RÓLUK FOTÓT?IDE:krisztiana@mailbox.hu
SZIA ÉRDEKELNÉNEK A ZSELÉK! ÍRTAM EMAILT IS! KÖSZI
szia nem kaptam emailt biztos ide küldted? majzikdori@freemail.hu de írj inkább ide doree22@gmail.com itt tuti megkapom.
KERESEK Jó minőségű UV lámpát 4x9 w-ost. keresek még:Diamond Nails átlátszó zselét,csillámporokat,polírozó tömbÖT,zselés ecsetet.Tapadás elősegítő(perfect Bond) és gombátalanító :). LegfŐképpen a lámpa érdekelne jó áron,de ha valakinek ezek közül valami meg van akkor azt is megvásárolnám.köszönöm!
Szia! Nekem vannak perfect nailses zseléim, fényzselém olcsón. Használtam őket, de nekem nem jöttek be, ezért váltottam! Ha szeretnéd küldök képet róluk és megbeszéljük az árat!!! ( cover, mega white, gyöngyházas). És van több színben csillámporom, nagy tégelyes 300 ft-ért/db!
Sziasztok! Nagy tégelyes csillámpor eladó több színben 300ft/ db + postaköltség, körömmatricák 200ft/ db + postaköltség! Ha valakit érdekel, képet tudok küldeni e-mailen! E-mail: bokijakinga@gmail.com
KERESEK Jó minőségű UV lámpát 4x9 w-ost. keresek még:Diamond Nails átlátszó zselét,csillámporokat,polírozó tömbÖT,zselés ecsetet.Tapadás elősegítő(perfect Bond) és gombátalanító :). LegfŐképpen a lámpa érdekelne jó áron,de ha valakinek ezek közül valami meg van akkor azt is megvásárolnám.köszönöm!
szia! írtam neked, engem érdekelne!:)
SZIA KÜLDTEM A KÉPEKET! KÖSZI ANITA
sziasztok eladó 100db swarovski kő mix 10x10szín vagy 100db v.rózsaszín! 800ft+posta képet tudok küldeni szobiani78@gmail.com
szia! írtam neked, engem érdekelne!:)
sziasztok eladó 100db swarovski kő mix 10x10szín vagy 100db v.rózsaszín! 800ft+posta képet tudok küldeni szobiani78@gmail.com