2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
150 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Írtam priviben, egyébként külön is eladó minden - azért nem egyesével, de 3-4 db legalább Timea
Szia Orsolya! Azért ez a nagy kiárusítás, mert én csak pedikűrrel foglalkozom, inkább idősebb vendégeim vannak, ők pedig nem szoktak műkörmöt kérni a lábukra sem dupla tipes frencia körmöt - örülnek, ha megszabadítom őket a körömbenövéstől, a tyúkszemtől és a gombás körömtől. Ezért a manikűrös és műkörmösccuccok helyett nagyobb szükségem lenne egy csiszológépre, ezért akarom eladni ezeket. Hát ennyi, bár nem értem, hogy mindenkinek miért annyira fontos, hogy miért hirdetem ezeket a cuccokat..Amúgy ezen kívül még száz oka lehet annak, ha valaki hirdet valamit... Timea
Szia! A tiéd nagyon hálás ok, jó hallani, hogy nálad is ilyen sikerrel működik a pedikűr. :) Sokan vagyunk kíváncsiak, biztos hamar megöregszünk. Tényleg érdekelne az ecset, a próbakészlet és a primer. Megvannak még? Így külön is eladnád?
Sziasztok! Eladó 10000 Ft-ért egy teljesen új Crystal Nails Travel Drill csiszológép 1 éves garanciával! Nagyon könnyű a feje, kifejezetten kezdőknek ajánlott! érdeklődni: dori0612@freemail.hu vagy 0630/6410006
Szia Orsolya! Azért ez a nagy kiárusítás, mert én csak pedikűrrel foglalkozom, inkább idősebb vendégeim vannak, ők pedig nem szoktak műkörmöt kérni a lábukra sem dupla tipes frencia körmöt - örülnek, ha megszabadítom őket a körömbenövéstől, a tyúkszemtől és a gombás körömtől. Ezért a manikűrös és műkörmösccuccok helyett nagyobb szükségem lenne egy csiszológépre, ezért akarom eladni ezeket. Hát ennyi, bár nem értem, hogy mindenkinek miért annyira fontos, hogy miért hirdetem ezeket a cuccokat..Amúgy ezen kívül még száz oka lehet annak, ha valaki hirdet valamit... Timea
Sziasztok! Eladók a következők: CN színtelen építő zselé (15 ml) (bontatlan) 2300.-Ft CN rózsaszín építő zselé (15 ml) (bontatlan) 2300.-Ft CN fehér építő zselé (15 ml) (egyszer használtam) 2000.-Ft CN kezdőkészlet (5ml színtelen porcelánpor, 5 ml fehér porcelánpor, 5 ml rózsaszín porcelánpor, 20 ml liquid) (kétszer használtam) 1800.-Ft CN tipoldó (100 ml) (kétszer használtam) 400.-Ft CN liquid (100 ml) (bontatlan) 3100.-Ft CN primer (15 ml) (egyszer használtam) 1300.-Ft CN dupla tipes francia manikűr (140 db) (bontatlan) 2300.-Ft CN íves tipvágó (egyszer kipróbáltam) 2000.-Ft Kolinsky 4-es porcelán ecset (egyszer sem használtam) 800.-Ft Kolinsky 6-os porcelán ecset (egyszer kipróbáltam) 1000.-Ft CN 4-es zselés ecset (egyszer sem használtam) 1000.-Ft Ecsetmosó (egyszer sem használtam) 1100.-Ft Porcelán üveg fedéllel - liguidhez (egyszer használtam) 600.-Ft Kéztámasz (egyszer használtam) 1000.-Ft Ha egyben megveszed az egészet, akkor 20000 Ft + én fizetem a postaköltséget! Egy vadonatúj, ajándékba kapott Spirit Nails orange műkörmös táska. A táska krokodilbőr mintázatú műbőrből készült, ezüst- ill. krómszínű szegélyekkel. A táska számzáras kóddal is nyitható, csukható. Belseje könnyen tisztítható.A táska belső része 21 cm mély, így kényelmesen elfér benne egy "ufo" UV lámpa. A 4 db fakk egyenként 32 cm hosszú, 9 cm széles és 3.5 cm mély. A 32 cm-es fakkok tetszés szerint kisebb fakkokra oszthatóak. A fakkok oldalra, lépcsőzetesen nyílnak. Méretei: Szélesség: 350 mm Magasság: 335 mm Mélység: 225 mm Ára: 9000 Ft + postaköltség Érdekődni lehet: pedikur@citromail.hu +36/70/369-4784
Szia Tímea! Engem érdekelne a Kolinsky 6 porci ecset és próbakészlet, valaamint a CN primer. Miért ez a nagy kiárusítás? :) email: koromhaz.orsi@gmail.com
Sziasztok! Eladók a következők: CN színtelen építő zselé (15 ml) (bontatlan) 2300.-Ft CN rózsaszín építő zselé (15 ml) (bontatlan) 2300.-Ft CN fehér építő zselé (15 ml) (egyszer használtam) 2000.-Ft CN kezdőkészlet (5ml színtelen porcelánpor, 5 ml fehér porcelánpor, 5 ml rózsaszín porcelánpor, 20 ml liquid) (kétszer használtam) 1800.-Ft CN tipoldó (100 ml) (kétszer használtam) 400.-Ft CN liquid (100 ml) (bontatlan) 3100.-Ft CN primer (15 ml) (egyszer használtam) 1300.-Ft CN dupla tipes francia manikűr (140 db) (bontatlan) 2300.-Ft CN íves tipvágó (egyszer kipróbáltam) 2000.-Ft Kolinsky 4-es porcelán ecset (egyszer sem használtam) 800.-Ft Kolinsky 6-os porcelán ecset (egyszer kipróbáltam) 1000.-Ft CN 4-es zselés ecset (egyszer sem használtam) 1000.-Ft Ecsetmosó (egyszer sem használtam) 1100.-Ft Porcelán üveg fedéllel - liguidhez (egyszer használtam) 600.-Ft Kéztámasz (egyszer használtam) 1000.-Ft Ha egyben megveszed az egészet, akkor 20000 Ft + én fizetem a postaköltséget! Egy vadonatúj, ajándékba kapott Spirit Nails orange műkörmös táska. A táska krokodilbőr mintázatú műbőrből készült, ezüst- ill. krómszínű szegélyekkel. A táska számzáras kóddal is nyitható, csukható. Belseje könnyen tisztítható.A táska belső része 21 cm mély, így kényelmesen elfér benne egy "ufo" UV lámpa. A 4 db fakk egyenként 32 cm hosszú, 9 cm széles és 3.5 cm mély. A 32 cm-es fakkok tetszés szerint kisebb fakkokra oszthatóak. A fakkok oldalra, lépcsőzetesen nyílnak. Méretei: Szélesség: 350 mm Magasság: 335 mm Mélység: 225 mm Ára: 9000 Ft + postaköltség Érdekődni lehet: pedikur@citromail.hu +36/70/369-4784
Sziasztok. Mükörmöstaskát szeretnék venne ha van valakinek közép méretü keressen.Köszönöm sziasztok
Szia! Nekem van egy eladó, vadonatúj, ajándékba kapott Spirit Nails orange műkörmös táskám, csak egyszer vettem ki a dobozából, hogy le tudjam fényképezni a hirdetés miatt, amúgy gyári csomagolásban van még.A fém lógót egyébként a férjem szerint le lehet venni, ha nem tetszik. A táska krokodilbőr mintázatú műbőrből készült, ezüst- ill. krómszínű szegélyekkel. A táska számzáras kóddal is nyitható, csukható. Belseje könnyen tisztítható. Belső része 21 cm mély, így kényelmesen elfér benne egy "ufo" UV lámpa. A 4 db fakk egyenként 32 cm hosszú, 9 cm széles és 3.5 cm mély. A 32 cm-es fakkok tetszés szerint kisebb fakkokra oszthatóak. A fakkok oldalra, lépcsőzetesen nyílnak. Méretei: Szélesség: 350 mm Magasság: 335 mm Mélység: 225 mm Ára: 9000 Ft + postaköltség Érdekődni lehet: pedikur@citromail.hu +36/70/369-4784
Sziasztok. Eladó 2 db. csiszológép, az egyik új, Crystal Nails-es, a másik keveset használt, Proxxon. Eladó még Crystal Nails 3D zselék :813, 808, 803, 801, 814. Ha érdekel, e-mail címem: katie.nails@freemail.hu
Szia! Képet tudnál küldeni árral?köszi bodismarika15@gmail.com
Sziasztok ! Szeretném eladni a körmösasztalomat 1 hónapot használtam van hozzá 2 szék is , (újszerű állapotban ) költözéskor picit sérült az élfóliánál. képet tudok küldeni árban megeggyezünk.:) fanni0904@freemail.hu vagy 06-30-595-6816
Szia! kerlek kuldj kepet a kormosasztalrol,ha lehetseges. fodor.mari@yahoo.com koszi.
Sziasztok ! Szeretném eladni a körmösasztalomat 1 hónapot használtam van hozzá 2 szék is , (újszerű állapotban ) költözéskor picit sérült az élfóliánál. képet tudok küldeni árban megeggyezünk.:) fanni0904@freemail.hu vagy 06-30-595-6816