2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Ezflow színes zseléimet akrilfestékekre cserélném,vagy mit ajánlasz? peacevica@gmail.com
sziasztok! valakinek nincs eladó színes porcelán porai???? szép nyári szineket vennék vagy esetleg cserélnék!!!!
küldj egy e-mail címet és küldök képet is meg megíroma részleteket.
Eladó bontatlan csomagolású paraffingép ára 9000ft,pedicsikó ára 5000ft.juhaszviktoria@freemail.hu
Szia nekem van eladó porcelán porom, de inkább cserélném brilliant vagy kaméleon zselére. 7 divatos színem van(fekete, pink, élénk barack, kék, csillámos rózsaszín, fehér, clear)
Szia! kettő brillant zselém van a 547 es és az 561 es!!! a porcelánporoknak mi a számuk? megfelelne az a kettő zselé????
sziasztok! valakinek nincs eladó színes porcelán porai???? szép nyári szineket vennék vagy esetleg cserélnék!!!!
Szia nekem van eladó porcelán porom, de inkább cserélném brilliant vagy kaméleon zselére. 7 divatos színem van(fekete, pink, élénk barack, kék, csillámos rózsaszín, fehér, clear)
Sziasztok.Eladó 7 db új giga pigment zselé egyben postával együtt 12000ft! 230as színű chameleon zselé egyszer használt! Érdeklődni majzikdori@freemail.hu
Sziasztok! Eladó egy vadonatúj KÖRMÖS BŐRÖND. A bőrönd két külön részre bontható, és tartalmaz egy harmadik, kivehető 6 rekeszes tárolót. A felső rész önmagában normál méretű önálló táskaként is használható, amelyhez vállpánt is tartozik. Utazáshoz kerekei és teleszkópos fogantyúja van. Az alsó és a felső rész is külön-külön kulcsos zárral ellátott. A rekeszek osztása szabályozható. Beépített tükröt tartalmaz. Az ára 20.000 Ft. A bolti ára: 33.000 Kérésre küldök képet.
Küldök, de megírod az e-mail címedet? Mert azt nem tudom. Ma, vagy legkésőbb holnap tudom küldeni a képeket :)
Elküldve :) Ja, az kimaradt, hogy képet tudok küldeni.
Szia! Légyszi küldj képet is az emailre. Köszi