2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Mennyiért adod őket? Engem is érdekelne!
Szia! Írtam privit, abban benne van minden részletesen, de ha nem kaptad volna meg, írj egy e-mail címet, és elküldöm oda!
Szia! Ha tudsz email címet mondani küldök képet! A neten 20 000 Ft a csiszológép de ennél olcsóbban adnám oda. Részleteket emailben beszélnék meg!
bodismarika15@gmail.com
Szia! Mennyiért adod?Képet tudnál küldeni?
Szia! Ha tudsz email címet mondani küldök képet! A neten 20 000 Ft a csiszológép de ennél olcsóbban adnám oda. Részleteket emailben beszélnék meg!
Nincs vkinek eladó zseléje CN 590, 576, 575, 303, 24,007, 559, 515 ????
Szia! Nekem van 588-as brilliant (tele) 559-es brill (harmada hiányzik) 905-ös opál (új) és 900 és 911-es giga pigment (csak kipróbáltam)
Szia! az 588-as és a 900-as ajánlott postával mennyi lenne?Képeket esetleg tudnál küldeni ide? bodismarika15@gmail.com
Szia! nekem 547 es szines zselém van(tele)
Szia! Ez a szín pont megvan nekem is:)
547-es a a B. kék diamond??? Mennyibe kerül?
1600 a b.kék diamond!!!! a 3D ecset pedig 2200!! új nem használt!
Szia! nekem 547 es szines zselém van(tele)
547-es a a B. kék diamond??? Mennyibe kerül?
Szia! milyen ecseteket szeretnél? nekem van crystal nails 3d díszítő, de vannak zselés építő ecseteim is! miket tudsz felajánlani cserére?
Szia. a 3d díszítő ecsetet mennyiért adod?
Sziasztok. Van valakinek eladó türkiz színű színes zselét, valamint élénk pink színű csillámos vagy brill zseléje??