2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó egy: NS 3909 - Elektromos luxus ágy. magasság: 80-100cm, szélesség: 62cm + karfa, Hossz: 170cm, Tág határok közötti magasságállítás, távirányító, Nagy teherbírás, elkülönített lábtartók, szervomotoros állítás, kivehető fejpárna. Ár: 150.000 Ft. Katona Emese Imelda - 0620-779-3990
Sziasztok.Eladó cn giga pigment új zselé a készletben lévő színeim vannak a lila kivételével.Plusz egyszer használt chameleon zselé csere is érdekelne cn zselére.Érdeklődni majzikdori@freemail.hu ott írok árakat is!
sziasztok! kb 2 éve volt a cn-nek fluoreszkáló zseléje! Ha esetleg megválnátok tőle, érdekelne! pussz
Szia! A paraffingép érdekelne, tudnál képet küldeni? riban.noemi@gmail.com
Szia!Érdekelne a pedicsikó,meg van még?KösziMarcsi
eladnám féláron vagy elcserélném az alábbiakat: Cristal Top Coat gold, és szilver 15 ml 1-1 db Impresszio Nails extra fehér zselé 7 ml 1 db IBD ultra White zselé 14 ml 2 db UV liquid 1 üveg minden anyag tele van, 1-2 szer kipróbálás hiányzik csak.Én a megszokott anyagaimat szeretem, ezeket kaptam. Bármilyen csere is érdekel.
Sziasztok! Nekem van egy egész tubus folyékony gumikesztyűm! Egyszer használtam! 3000ft-ért szívesen odaadom!:)
Szió :-) Cn giga pigment zselé ára érdekelne és pontos színe :-)) illetve a chameleon zselé. Ha esetleg többet veszek kapok kedvezményt? :-))
Szia! Az ára engem is érdekelne mind kettőnek...
sziasztok! eladó strasszok tárcsában 12 szín 1,5mm(1200-1400db) 990ft+posta ami ajánlottan 345ft! (1335ft) írj ha érdekel tudok képet küldeni! szobiani78@gmail.com
Japán manikűr készlet eladó, a doboza már nincs meg, nagyon kevés hiányzik belőle(amit a suliban használtam). aranyi.orsolya@yahoo.de vagy 06-30-9000-589
Szia! Érdekelne a manikőr készlet írtam is mailt :)
Eladó narancssárga vadi új paraffingép, 2 kék frottír kesztyűvel, nylonkesztyű is van hozzá. 8000 ft
Szia! Érdekelne a paraffingép. Tudnál képet küldeni? riban.noemi@gmail.com Köszönöm