2024. november 23. - Kelemen, Klementina, Kolumbán napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Van eladó pedicsikóm 5000ft paraffin gép új 9000ft.Tudok képet küldeni!
Szia! A paraffingép érdekelne, tudnál képet küldeni? riban.noemi@gmail.com
Eladó, vagy cserét ajánlhatsz : körmös műbőr bőrönd 3 db, különböző méretben, házhoz járásra használtam.
Szia! Érdekelne a bőrönd.Tudnál küldeni képeket és árat? kriszti1214@citromail.hu Köszönöm!
Eladó, vagy cserét ajánlhatsz : körmös műbőr bőrönd 3 db, különböző méretben, házhoz járásra használtam.
Szia!engem érdekelne valamelyik bőrönd!tudnál nekem képet küldeni a bőröndökről erre az email címre: szandicica199@citromail.hu És mennyibe kerülnek?
Japán manikűr készlet eladó, a doboza már nincs meg, nagyon kevés hiányzik belőle(amit a suliban használtam). aranyi.orsolya@yahoo.de vagy 06-30-9000-589
Szia Mennyibe kerül??
Crystal Nails Xtreme White zselé 15 ml, bontatlan eladó 2900,-Ft vagy színes zselére cserélhető. Véletlen rosszat rendeltem :) Ha érdekel írj vagy hívj a 06 20 330 8464 telefonszámon.
Szia! Engem érdekelve, amennyiben személyesen átvehető Budapesten. email: jessi.kovacs@gmail.com
sziasztok! eladó 2db 25ml-es cn. porcelánpor: crystal clear és cover pink! 1x használtam őket!3300ft ajánlott postával együtt! képet tudok küldeni!szobiani78@gmail.com
Szia! Engem érdekelne! Léci küldj nekem képet! jucusjuli@citromail.hu Köszi
szia! küldtem a képeket!köszi
Japán manikűr készlet eladó, a doboza már nincs meg, nagyon kevés hiányzik belőle(amit a suliban használtam). aranyi.orsolya@yahoo.de vagy 06-30-9000-589
Crystal Nails Xtreme White zselé 15 ml, bontatlan eladó 2900,-Ft vagy színes zselére cserélhető. Véletlen rosszat rendeltem :) Ha érdekel írj vagy hívj a 06 20 330 8464 telefonszámon.