2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Elemes csiszológép eladó 2000 ft.- ért. Képet tudok küldeni :) Ha érdekel: jessi.kovacs@gmail.com
Tipp :D- Ukrajnában nagy méretű Swarovsky kövek kb. 10 ft, az eredeti , azért mert gyárból rendeljük és sokat
Szia Engem nagyon érdekelnének ilyen kövek! Kérdésem lenne, hogy tudsz-e valamit írni vagy képet küldeni, hogy milyen? Hogyan lehet hozzájutni és mennyit kell venni?Köszi Email:jucusjuli@citromail.hu
sziasztok! eladó strasszok tárcsában 12 szín 1,5mm(1200-1400db) 990ft+posta ami ajánlottan 345ft! (1335ft) írj ha érdekel tudok képet küldeni! szobiani78@gmail.com
Szia! Engem érdekelne! Léci küldj nekem képet! jucusjuli@citromail.hu Köszi
Eladásra illetve cserére bocsájtom a következő dolgaim amiket nem használok. IBD szines zselé tejeskávé színű alig használtam nálam nem mennek ezek. 2000.- CN 107 szintén tele picit használt 1700.- CN gumi zselé 15 gr kb 1/3 van benne így amit ajánlasz érte YN fehér zselé 7 gr új YN protein bond keveset használt YN build 7 gr YN fényzselé képek a galériámban ha többet veszel állom a postát
sziasztok! eladó strasszok tárcsában 12 szín 1,5mm(1200-1400db) 990ft+posta ami ajánlottan 345ft! (1335ft) írj ha érdekel tudok képet küldeni! szobiani78@gmail.com
Sziasztok.Eladó még mindig cn giga pigment zselé készlet lila kivételével,cn chameleon kék és rózsaszín zseléim,csere is érdekelne cn színes zselére.Érd majzikdori@freemail.hu
Szió :-) Cn giga pigment zselé ára érdekelne és pontos színe :-)) illetve a chameleon zselé. Ha esetleg többet veszek kapok kedvezményt? :-))
SZIA KÜLDTEM A KÉPEKET! KÖSZI ANITA
Szió. Köszi. Megkaptam a képeket hamarosan megy a válasz csak holnap még megyek egy csajhoz aki elad egy pár cuccot, ha nem lesz strassz kövei akkor írom a címem :-))
Sziasztok!elado tobb szinu csillampor.
Szia. Bővebben mit lehet tudni róluk? Készletben vagy darabonként,milyen színek? Esetleg kép van róluk? Akkor szívesen várom claudia01@vipmail.hu
Sziasztok!elado tobb szinu csillampor.
Sziasztok.Eladó még mindig cn giga pigment zselé készlet lila kivételével,cn chameleon kék és rózsaszín zseléim,csere is érdekelne cn színes zselére.Érd majzikdori@freemail.hu