2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok! eladó 2db 25ml-es cn. porcelánpor: crystal clear és cover pink! 1x használtam őket!3300ft ajánlott postával együtt! képet tudok küldeni!szobiani78@gmail.com
sziasztok! eladó strasszok tárcsában 12 szín 1,5mm(1200-1400db) 990ft+posta ami ajánlottan 345ft! (1335ft) írj ha érdekel tudok képet küldeni! szobiani78@gmail.com
Szia Anita.mennyibe kerül?Képet tudnál küldeni? Köszi claudia01@vipmail.hu
SZIA KÜLDTEM A KÉPEKET! KÖSZI ANITA
Sziasztok! valakinek van e elado manikuros asztala porelszivoval felszerelve?
Sziasztok! Eladó Easy Off White zselé – Leoldható francia fehér zselé 5ml és Easy Off Bordeaux Color gel 5ml. A White kb. félig van, míg a piros teljesen új.
Szia. Engem a fehér érdekelne. És mennyibe kerül?
sziasztok! eladó strasszok tárcsában 12 szín 1,5mm(1200-1400db) írj ha érdekel tudok képet küldeni! szobiani78@gmail.com
Szia Anita.mennyibe kerül?Képet tudnál küldeni? Köszi claudia01@vipmail.hu
1500ft darabja plusz posta a gyöngyházasnak.a giga pigment pedig 1900ft plusz posta.
Szia. Képet tudnál küldeni ? Köszi claudia01@vipmail.hu
Szia! Mennyit vettél fel? És mi lenne az apró szívesség? :)
Szia...sajnos semennyit...nagyon rossz helyen voltam és nem tudtam jó minőségű anyagot felvenni :( Bocsi ...
Szia...én fogok kamerázni... igaz csak egy digitális fényképezővel... ha így is érdekel...akkor csak egy apró szivit kérnék majd érte cserébe :)
Szia! Mennyit vettél fel? És mi lenne az apró szívesség? :)
Sziasztok! Eladó Easy Off White zselé – Leoldható francia fehér zselé 5ml és Easy Off Bordeaux Color gel 5ml. A White kb. félig van, míg a piros teljesen új.