2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
1500ft darabja plusz posta a gyöngyházasnak.a giga pigment pedig 1900ft plusz posta.
sziasztok! eladó strasszok tárcsában 12 szín 1,5mm(1200-1400db) írj ha érdekel tudok képet küldeni! szobiani78@gmail.com
Szia...küldenél róluk képet? email címem: kandix@citromail.hu köszönöm
SZIA!KÜLDTEM A KÉPEKET! KÖSZI
Sziasztok! Sajnos a holnapi körömhajóra nem tudok elmenni elfoglaltság miatt :((((((( érdekelne, hogy esetleg ha valaki kamerázni fog, lehetne-e bizniszelni? :) biztosan meg tudnánk állapodni!!!!!! Köszi
Szia...én fogok kamerázni... igaz csak egy digitális fényképezővel... ha így is érdekel...akkor csak egy apró szivit kérnék majd érte cserébe :)
Sziasztok.Eladó cn giga pigment zselék a készletben lévő színek lila kivételével,cn porcelán próba készlet liquid nélkül,attraction porcelán porok,pn építő gyöngyház zselék.Érd majzikdori@freemail.hu
Szia! Mennyiért adod a cn zseléket? És a gyönygházas pn -nek mi az ára?
Szia, fotót küldenél?
Szia! Sajnos már elkelt:-(
Porelszívós kéztámasz eladó fehér, új 2 db porzsákkal.9000.- Ft
Szia, fotót küldenél?
Szasztok, van valakinek elfogadható áron körmös asztala? Jó lenne, ha porelszívós lenne! Köszi előre is! Ja, budai vagyok!
Sziasztok! Sajnos a holnapi körömhajóra nem tudok elmenni elfoglaltság miatt :((((((( érdekelne, hogy esetleg ha valaki kamerázni fog, lehetne-e bizniszelni? :) biztosan meg tudnánk állapodni!!!!!! Köszi
SZIASZTOK ELADÓ 30DB.OS GYÉMÁNT CSISZOLÓFEJ KÉSZLET! TELJESEN ÚJ! AZ ÁRA CSAK 2500FT! EMAIL-BEN KÉPET IS TUDOK KÜLDENI! szobiani78@gmail.com
Szia...küldenél róluk képet? email címem: kandix@citromail.hu köszönöm