2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
890 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
és miért adod el? nem jók?
a porci porok pedig azért eladók mert megvettem továbbképzésre kötelező volt cn márkát venni de nem is tudtam el menni és rajtam maradt én nem porcelánozok egyáltalán ezért akarom eladni.
Teljesen jók vadi újak csak én nem használom őket megvettem de nem használom ami látszik a képeim nem nagyon festek velük max akrillal de azzal sem sokat.Ha meg nem használom minek álljon a fiókomban.
Sziasztok! Eladó Easy Off White zselé – Leoldható francia fehér zselé 5ml és Easy Off Bordeaux Color gel 5ml mindkettő több mint a feléig van! Főként személyes átvétellel Siófokon vagy Székesfehérváron,16-án a Beautyn!!
SZIASZTOK ELADÓ 30DB.OS GYÉMÁNT CSISZOLÓFEJ KÉSZLET! TELJESEN ÚJ! AZ ÁRA CSAK 2500FT! EMAIL-BEN KÉPET IS TUDOK KÜLDENI! szobiani78@gmail.com
Sziasztok.Eladó cn giga pigment zselék a készletben lévő színek lila kivételével,cn porcelán próba készlet liquid nélkül,attraction porcelán porok,pn építő gyöngyház zselék.Érd majzikdori@freemail.hu
Bocsi, kicsit kusza lett. Na mégegyszer: Eladó színes zselék: CN Brilliant 588 (nem használt) 2000 Ft; 531 (egyszer használt) 1900 Ft; Opál zselé 905 (nem használt) 2500 Ft; Giga pigment 900 (nem használt) 2200 Ft; 911 (nem használt) 2200 Ft Légyszi privit írj, ha érdekel valamelyik!
Szia! Tudsz képet meg árat küldeni? Köszönöm! jessi.kovacs@gmail.com
Sziasztok.Eladó cn giga pigment zselék a készletben lévő színek lila kivételével,cn porcelán próba készlet liquid nélkül,attraction porcelán porok,pn építő gyöngyház zselék.Érd majzikdori@freemail.hu
Szia! Tudsz képet meg árat küldeni? Köszönöm! jessi.kovacs@gmail.com
Bocsi, kicsit kusza lett. Na mégegyszer: Eladó színes zselék: CN Brilliant 588 (nem használt) 2000 Ft; 531 (egyszer használt) 1900 Ft; Opál zselé 905 (nem használt) 2500 Ft; Giga pigment 900 (nem használt) 2200 Ft; 911 (nem használt) 2200 Ft Légyszi privit írj, ha érdekel valamelyik!
Eladó színes zselék: CN Brilliant 588 (nem használt) 2000 Ft 531 (egyszer használt) 1900 Ft Opál zselé 905 (nem használt) 2500 Ft Giga pigment 900 (nem használt) 2200 Ft 911 (nem használt) 2200 Ft Légyszi privit írj, ha érdekel valamelyik!