2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.03.31 - 08:12
Majzik Dóra

Elnézést érdeklődni majzikdori@freemail.hu emailen lehet.

2011.03.31 - 08:09
Majzik Dóra

Sziasztok.Eladnám vagy elcserélném cn giga pigment zseléimet nem használtam őket.Érdeklődni nálam itt.

Kalocsai Erika - Válaszolok
2011.03.30 - 18:35
Kalocsai Erika - vendég
Válasz Kovács Tünde - 2011. március 28., hétfő 09:47 üzenetére

FÉLÁRON-FÉLÁRON-FÉLÁRON Eladó Cristal Nailses hologrammos topcoat 15 ml, 2 félét vettem kipróbálni, de nem használom. Eladó még : impressio nails fehér zselé 7ml, és IBD 14 ml ultraWhite zselé, bontatlan. 3 KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ MŰBŐR KÖRMÖS BŐRÖND IS ÚJ GAZDÁJÁT VÁRJA, ÉN MÁR NEM JÁROK HÁZHOZpps

Szia!Engem is a műkörmös bőröndök , táskák érdekelnének. Tudnál küldeni képet, esetleg méreteket, és hogy mennyiért adod őket? Előre is köszi. Üdv: Erika Erre az emailcímre küldheted: molnarka29@msn.com

Cziráné Szpisják Andrea

Jó állapotban lévő pediszéket keresek.Ajánlatokat a szpisjakandrea@citromail.hu címre írhattok.Előre is köszi a segítséget.

2011.03.30 - 13:48
Juhász Julianna

sziasztok! Díszítőü ecseteket vennék( P, 0 as , egy mozdulat ékszer ecset) ha valakinek van eladó irj j.julianna90@gmail.com

Nagy Viktória - Válaszolok
2011.03.30 - 13:42
Nagy Viktória - törölt felhasználó

Sziasztok! Cn 0-s és P ecsetet vennék!Ha van valakinek elfekvőben írjon privit! vikikozmetika60@freemail.hu

Cancino Chacon Gloria Belen - Válaszolok
2011.03.29 - 21:29
Cancino Chacon Gloria Belen - vendég
Válasz Kovács Tünde - 2011. március 28., hétfő 09:47 üzenetére

FÉLÁRON-FÉLÁRON-FÉLÁRON Eladó Cristal Nailses hologrammos topcoat 15 ml, 2 félét vettem kipróbálni, de nem használom. Eladó még : impressio nails fehér zselé 7ml, és IBD 14 ml ultraWhite zselé, bontatlan. 3 KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ MŰBŐR KÖRMÖS BŐRÖND IS ÚJ GAZDÁJÁT VÁRJA, ÉN MÁR NEM JÁROK HÁZHOZpps

Szia! tudnál esetleg képet küldeni nekem a bőröndökről? glorirub@hotmail.com előre is nagyon szépen köszönöm

2011.03.29 - 18:43
Juhász Viktória

Van eladó pedicsikóm 5000ft paraffin gép új 9000ft.Tudok képet küldeni!

2011.03.29 - 17:20
Orosz Ilona
Válasz Jancsovics Éva - 2011. március 29., kedd 17:06 üzenetére

CN Cover Pink eladó.Képet tudok küldeni! Eredetileg 15 ml-es,pár ml hiányzik belőle!Főleg személyes átvétellel.(Siófok,Székesfehérvár és 16-án a Beautyn!)

Szia! Igaz én Debreceni vagyok,de érdekelne a Cn cover pink!Képet tudsz küldeni?Ide:ilona0327@freemail.hu és az árát is írd már meg! Üdv!

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.03.29 - 17:06
Jancsovics Éva - törölt felhasználó

CN Cover Pink eladó.Képet tudok küldeni! Eredetileg 15 ml-es,pár ml hiányzik belőle!Főleg személyes átvétellel.(Siófok,Székesfehérvár és 16-án a Beautyn!)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár