2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
255 ,-Ft
1.800 ,-Ft
14.900 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok Eladó egy pedi csikó, vagy csere is érdekel Crytal Nails termékekre. Zselé, porci, színes anyagok. érd.: fabianmagdi@gmail.com
Szia! Meg van még a pedicsikó? Ha igen mennyi,és hol vehetném át?Üdv! Éva
Szia!Megvan még a pedicsikóm!Üdv:VIK
Szia!Köszönöm válaszod! Mennyibe kerül,és hol vehetném át? Üdv! Éva
Még mindig keresek CLEAR GEL LAC-ot olcsóbban a bolti árnál(nem baj, ha használt) kipróbálás céljából.
Szia! Nekem van 3 fölösleges színem 4ml 1500ért darabja,de ha mindhármat elviszed odaadom 4000ért!! A vendégeimnél sajnos nem nyerők ezek a színek (inkább idősebb vendégeim szeretik a gel-lacot) :( GL-26 puncs, GL-12 violet, GL-18 szilva Ha érdekel írj: andeebaby@gmail.com
Azt kihagytam,hogy a szilva színt 1x használtam, a többit egyszer sem.
Sziasztok! Vásárolnék használt Gel-lac clear-t és egy akármilyen színes gel-lacot kipróbálás céljából olcsóbban a bolti árnál.
Szia! Nekem van 3 fölösleges színem 4ml 1500ért darabja,de ha mindhármat elviszed odaadom 4000ért!! A vendégeimnél sajnos nem nyerők ezek a színek (inkább idősebb vendégeim szeretik a gel-lacot) :( GL-26 puncs, GL-12 violet, GL-18 szilva Ha érdekel írj: andeebaby@gmail.com
Sziasztok! Vásárolnék használt Gel-lac clear-t és egy akármilyen színes gel-lacot kipróbálás céljából olcsóbban a bolti árnál. Szia! Nekem van 3 fölösleges színem 4ml 1500ért darabja,de ha mindhármat elviszed odaadom 4000ért!! A vendégeimnél sajnos nem nyerők ezek a színek (inkább idősebb vendégeim szeretik a gel-lacot) :( GL-26 puncs, GL-12 violet, GL-18 szilva Ha érdekel írj: andeebaby@gmail.com
ELADÓ MŰKÖRMÖS MŰBŐR BŐRÖNDEIM, 3, EGYRE NAGYOBBODÓ MÉRETEK... MÁR NEM JÁROK HÁZHOZ. eLADÓ 1 NARANCSSÁRGA PARAFFINGÉP, VADI ÚJ, 1SZER KIPRÓBÁLVA, KESZTYŰVEL, NYLONNAL.nEKEM VAN MÉG 1, AZ ELÉG.eLADÓ MÉG 2 TÉGELY FRANCIA-FEHÉR ZSELÉKÉPEKET KÜLDHETEK!
Engem is erdekelene mukormos borond. email:fodor.mari@yahoo.com
ELADÓ MŰKÖRMÖS MŰBŐR BŐRÖNDEIM, 3, EGYRE NAGYOBBODÓ MÉRETEK... MÁR NEM JÁROK HÁZHOZ. eLADÓ 1 NARANCSSÁRGA PARAFFINGÉP, VADI ÚJ, 1SZER KIPRÓBÁLVA, KESZTYŰVEL, NYLONNAL.nEKEM VAN MÉG 1, AZ ELÉG.eLADÓ MÉG 2 TÉGELY FRANCIA-FEHÉR ZSELÉKÉPEKET KÜLDHETEK!
szia engem érdekelne a bőrönd valamelyike csak szeretném látni,képet kaphatnék róla és a paraffingépről is ?:) erika.pipo@gmail.com várom válaszod
Sziasztok! Vásárolnék használt Gel-lac clear-t és egy akármilyen színes gel-lacot kipróbálás céljából olcsóbban a bolti árnál.