2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.03.24 - 22:52
Tanczos Eva
Válasz Torda Magdolna - 2011. március 12., szombat 20:33 üzenetére

sziasztok Eladó egy pedi csikó, vagy csere is érdekel Crytal Nails termékekre. Zselé, porci, színes anyagok. érd.: fabianmagdi@gmail.com

Szia! Meg van még a pedicsikó? Ha igen mennyi,és hol vehetném át?Üdv! Éva

2011.03.24 - 22:38
Tanczos Eva
Válasz Juhász Viktória - 2011. március 12., szombat 16:44 üzenetére

Szia!Megvan még a pedicsikóm!Üdv:VIK

Szia!Köszönöm válaszod! Mennyibe kerül,és hol vehetném át? Üdv! Éva

Magyar Anita - Válaszolok
2011.03.24 - 10:09
Magyar Anita - törölt felhasználó

Még mindig keresek CLEAR GEL LAC-ot olcsóbban a bolti árnál(nem baj, ha használt) kipróbálás céljából.

Lőrincz-Turcsoki Andrea - Válaszolok
2011.03.24 - 00:05
Lőrincz-Turcsoki Andrea - törölt felhasználó
Válasz Lőrincz-Turcsoki Andrea - 2011. március 24., csütörtök 00:03 üzenetére

Szia! Nekem van 3 fölösleges színem 4ml 1500ért darabja,de ha mindhármat elviszed odaadom 4000ért!! A vendégeimnél sajnos nem nyerők ezek a színek (inkább idősebb vendégeim szeretik a gel-lacot) :( GL-26 puncs, GL-12 violet, GL-18 szilva Ha érdekel írj: andeebaby@gmail.com

Azt kihagytam,hogy a szilva színt 1x használtam, a többit egyszer sem.

2011.03.24 - 00:03
Válasz Magyar Anita - 2011. március 23., szerda 12:12 üzenetére

Sziasztok! Vásárolnék használt Gel-lac clear-t és egy akármilyen színes gel-lacot kipróbálás céljából olcsóbban a bolti árnál.

Szia! Nekem van 3 fölösleges színem 4ml 1500ért darabja,de ha mindhármat elviszed odaadom 4000ért!! A vendégeimnél sajnos nem nyerők ezek a színek (inkább idősebb vendégeim szeretik a gel-lacot) :( GL-26 puncs, GL-12 violet, GL-18 szilva Ha érdekel írj: andeebaby@gmail.com

2011.03.24 - 00:02

Sziasztok! Vásárolnék használt Gel-lac clear-t és egy akármilyen színes gel-lacot kipróbálás céljából olcsóbban a bolti árnál. Szia! Nekem van 3 fölösleges színem 4ml 1500ért darabja,de ha mindhármat elviszed odaadom 4000ért!! A vendégeimnél sajnos nem nyerők ezek a színek (inkább idősebb vendégeim szeretik a gel-lacot) :( GL-26 puncs, GL-12 violet, GL-18 szilva Ha érdekel írj: andeebaby@gmail.com

2011.03.23 - 17:57
Fodor Mari
Válasz Kovács Tünde - 2011. március 23., szerda 12:47 üzenetére

ELADÓ MŰKÖRMÖS MŰBŐR BŐRÖNDEIM, 3, EGYRE NAGYOBBODÓ MÉRETEK... MÁR NEM JÁROK HÁZHOZ. eLADÓ 1 NARANCSSÁRGA PARAFFINGÉP, VADI ÚJ, 1SZER KIPRÓBÁLVA, KESZTYŰVEL, NYLONNAL.nEKEM VAN MÉG 1, AZ ELÉG.eLADÓ MÉG 2 TÉGELY FRANCIA-FEHÉR ZSELÉKÉPEKET KÜLDHETEK!

Engem is erdekelene mukormos borond. email:fodor.mari@yahoo.com

Pipó Erika - Válaszolok
2011.03.23 - 16:09
Pipó Erika - vendég
Válasz Kovács Tünde - 2011. március 23., szerda 12:47 üzenetére

ELADÓ MŰKÖRMÖS MŰBŐR BŐRÖNDEIM, 3, EGYRE NAGYOBBODÓ MÉRETEK... MÁR NEM JÁROK HÁZHOZ. eLADÓ 1 NARANCSSÁRGA PARAFFINGÉP, VADI ÚJ, 1SZER KIPRÓBÁLVA, KESZTYŰVEL, NYLONNAL.nEKEM VAN MÉG 1, AZ ELÉG.eLADÓ MÉG 2 TÉGELY FRANCIA-FEHÉR ZSELÉKÉPEKET KÜLDHETEK!

szia engem érdekelne a bőrönd valamelyike csak szeretném látni,képet kaphatnék róla és a paraffingépről is ?:) erika.pipo@gmail.com várom válaszod

2011.03.23 - 12:47
Kovács Tünde

Magyar Anita - Válaszolok
2011.03.23 - 12:12
Magyar Anita - törölt felhasználó

Sziasztok! Vásárolnék használt Gel-lac clear-t és egy akármilyen színes gel-lacot kipróbálás céljából olcsóbban a bolti árnál.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár