2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Narancssárga paraffingép egyszer kipróbálva, garanciával 8000ft-ért eladó. Műkörmös táska-bőrönd 2 db eladó, barna és fekete, 4000 ft-ért. Csere érdekel.
Szia, Engem érdekelne a műkörmös táska egyike, ha megvannak e még. Küldenél nekem képet a sylvia.nagy88@gmail.com-ra? Köszeee
Szia, Engem érdekelne a műkörmös táska egyike. Tudnál nekem képet küldeni ha megvannak még? sylvia.nagy88@gmail.com-ra. Köszeee
Sziasztok! ELADÓ: 3 db 26ml-s Fräulein építő zselé (white, pink és clear) 4000ft ( bontott de nem használt ) Egy ismerősöm szerint hajlításra alkalmas... én nem tudom... nem próbáltam
Sziasztok! Az alábbi termékek eladók! Mind vadonat új! Egyszer sem használt! Csiszológép 17 000 Ft. Boltá ára 20 000 Ft. UV lámpa 7 000 Ft. Bolti ára 9 500 Ft. Porelszívós kéztámasz 10 000 Ft. Ecset szett 12 dbos 3000 Ft. Tipvágó 1000 Ft. Érdeklődni a bcsilla15@freemail.hu email címen lehet.
Szia ,a porelszivos kéztámasz engem érdekelne,ha meg van még. üdv:Mimi juhaszgertrud@gmail.com
Sziasztok! Az alábbi termékek eladók! Mind vadonat új! Egyszer sem használt! Csiszológép 17 000 Ft. Boltá ára 20 000 Ft. UV lámpa 7 000 Ft. Bolti ára 9 500 Ft. Porelszívós kéztámasz 10 000 Ft. Ecset szett 12 dbos 3000 Ft. Tipvágó 1000 Ft. Érdeklődni a bcsilla15@freemail.hu email címen lehet.
Sziasztok! Én még most járok műkörmös tanfolyamra és gyakorláshoz érdekelne színes zselék,ha van valakinek olyan ami számára felesleges és eladná írjon. zsazsa34@citromail.hu Köszi!
Sziasztok nincs valakinek olcsón eladó műkörmös táska vagy bőrönd?akinek van kérem szóljon!köszönöm!e-mail címemre írjatok:szandicica199@citromail.hu
Szia! Ha még maradt DVD, engem is érdekelne. :) szepk@citromail.hu Köszönöm!
Szia ,engem érdekellne ,ha még maradt a dvd-böl.
Sziasztok!Oktató , diszitő DVD-et keresek, vennék.Ha tudtok segiteni irjatok! Köszönöm elöre is. juhaszgertrud@ggmail.com
Sziasztok Oktató DVD-et keresek,aki tud kérem jelezze nekem. Köszönöm