2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Külömböző oktató dvd-k eladók nálam DISZITŐ(porci,akril,zselé) technikai továbbképzők. Ára 700ft/db
Szia! Ha még maradt DVD, engem is érdekelne. :) szepk@citromail.hu Köszönöm!
Sziasztok! Nekem kellene paraffin gép amit pedihez is lehet használni!Akit tud olcson léci írjatok! Köszike
8000 ft-ért eladó, 1-szer kipróbáltam, szupi, csak nekem van másik mert 2 helyen is melóztam.
Szia! Ha jól tudom a körömhajón akciós lesz az egymozduat ecset. Nézd meg a lap tetején a hírdetésben szerintem benne is van.
Köszi :-)
Sziasztok! Nekem kellene paraffin gép amit pedihez is lehet használni!Akit tud olcson léci írjatok! Köszike
Impressio Nails INNOCENCE-fehér 7ml és ibd Builder Gel-Ultra White 14ml zselémet eladnám vagy elcserélném
Narancssárga paraffingép egyszer kipróbálva, garanciával 8000ft-ért eladó. Műkörmös táska-bőrönd 2 db eladó, barna és fekete, 4000 ft-ért. Csere érdekel.
szia...tudnál küldeni képet a gépről és a bőröndökről ( kívülről belülről ) kandix@citromail.hu
Narancssárga paraffingép egyszer kipróbálva, garanciával 8000ft-ért eladó. Műkörmös táska-bőrönd 2 db eladó, barna és fekete, 4000 ft-ért. Csere érdekel.
Egy mozdulat ecset nincs valakinek??
Szia! Ha jól tudom a körömhajón akciós lesz az egymozduat ecset. Nézd meg a lap tetején a hírdetésben szerintem benne is van.
Sziasztok! Külömböző oktató dvd-k eladók nálam DISZITŐ(porci,akril,zselé) technikai továbbképzők. Ára 700ft/db
Szia! Megvannak még a DVD.-k? Érdekelne! jessi.kovacs@gmail.com
Sziasztok! ELADÓ: 3 db 26ml-s Fräulein építő zselé (white, pink és clear) 4000ft ( bontott de nem használt ) Egy ismerősöm szerint hajlításra alkalmas... én nem tudom... nem próbáltam