2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
150 ,-Ft
48.800 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Külömböző oktató dvd-k eladók nálam DISZITŐ(porci,akril,zselé) technikai továbbképzők. Ára 700ft/db
Szia!!!! Érdekelnének a DVD.-k emailem: jessi.kovacs@gmail.com
szia! mennyiért adod a porelszívót? köszi:Anita
Szia! Vadi új. 9000.- ft-ra gondoltam. Ha érdekel írj: balatonedit@citromail.hu
Sziasztok! Külömböző oktató dvd-k eladók nálam DISZITŐ(porci,akril,zselé) technikai továbbképzők. Ára 700ft/db
szia...engem is érdekelnének... kandix@citromail.hu
Szia! Engem érdekelne dvd.email:zsazsa34@citromail.hu Köszi!
Tudja valaki ha CRYSTAL NAILS termekeket lehet rendelni kulfoldrol is,vagyis kikuldik e?
SZIASZTOK ELADÓ 30DB.OS GYÉMÁNT CSISZOLÓFEJ KÉSZLET! TELJESEN ÚJ! AZ ÁRA CSAK 2500FT! EMAIL-BEN KÉPET IS TUDOK KÜLDENI! szobiani78@gmail.com
Vadi új fehér porelszívós kéztámasz eladó!
szia! mennyiért adod a porelszívót? köszi:Anita
Házilag varratott kesztyűt használok , mert nem jár hozzá.
Ok. :-)
Sziasztok! Vennék csillámos,opál,kaméleon,crystal nail-es zseléket ,nem baj ha kevés van benne.
Szia! Nekem van egy 5ml is pink zselém épitő ha érdekel. fele megvan. Írj somloi09@vipmail.hu van PN es 15ml s zselém. tele. épp kipróbáltam. utóbbi gyöngyházas enyhén. nagyon szép.