2024. november 22. - Cecília, Filemon napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó a képen látható UV lámpa. 9W-os dupla csöves.Fél éves gyártói garanciával. Előkészitő folyadékokkal, illetve két zselével. Egy félig levő 5ml Crystal nails builder Blush. Illetve egy épp kipróbált Perfect nails silver pearl gel, ami 15ml es. Érd: somloi09@vipmail.hu
tudok küldeni róla képet és van zselés ékszerecset is. 4-es méretü.
Eladó a képen látható UV lámpa. 9W-os dupla csöves.Fél éves gyártói garanciával. Előkészitő folyadékokkal, illetve két zselével. Egy félig levő 5ml Crystal nails builder Blush. Illetve egy épp kipróbált Perfect nails silver pearl gel, ami 15ml es. Érd: somloi09@vipmail.hu
Üzletbe is tehető kis fiókos szekrény.Cseresznye-Vanilia színben 2 db.5000/db Kérésre képet küldök! CN nagy koffer 28000.- új CN 20 800 Ft Baba kék Csillámos porci 800 Ft NA rózsaszin gyöngy 500 Ft NSI Attract primer porcihoz 7 ml új 1000 Ft Aphro Nails porcipor clear30 gr új1200 Ft. Perfect Porci por káh,clear speed eladó! beresandi@citromail.hu
Vadi új fehér porelszívós kéztámasz eladó!
sziasztok Eladó egy pedi csikó, vagy csere is érdekel Crytal Nails termékekre. Zselé, porci, színes anyagok. érd.: fabianmagdi@gmail.com
Szia! Megvan még a pedi csikó? Üdv! Éva
Szia!Megvan még a pedicsikóm!Üdv:VIK
Lehet hogy hülye kérdés, de hogy tudom megvenni tőletek a terméket? Utánvétellel? Vagy ti hogyan szoktátok lebonyolítani a "bizniszt"? :-) Még sosem vásároltam így "ismeretlenül" nem szeretnék belebukni...
utánvéttel postázzuk, a szállításta vevő állja, mi így szoktuk.
Van hozzá kesztyűd?
Házilag varratott kesztyűt használok , mert nem jár hozzá.
Szia Viki. Képet tudnál küldeni? claudia01@vipmail.hu Mindenképpen érdekelne!!
Szia! Megvan még a pedi csikó? Üdv! Éva
Lehet hogy hülye kérdés, de hogy tudom megvenni tőletek a terméket? Utánvétellel? Vagy ti hogyan szoktátok lebonyolítani a "bizniszt"? :-) Még sosem vásároltam így "ismeretlenül" nem szeretnék belebukni...