2024. november 21. - Olivér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó paraffingépem, 1-szer próbáltam ki-van másik, ezt azért nem használom- garancia van rá még. narancssárga színű. 8000 ft.
Van hozzá kesztyűd?
Eladó paraffingépem, 1-szer próbáltam ki-van másik, ezt azért nem használom- garancia van rá még. narancssárga színű. 8000 ft.
Sziasztok! ELADÓ: 3 db 26ml-s Fräulein építő zselé (white, pink és clear) 4000ft ( bontott de nem használt ) Egy ismerősöm szerint hajlításra alkalmas... én nem tudom... nem próbáltam
Nincs valakinek eladó Creative Gel Bond tipragasztója?
Szia!Van paraffin gépem új bontatlan eladó 9000ft.Én is ilyet használok nagyon jó hamar felolvad benne az anyag.Szia J.V.
Végre egy reális ár :-)
Eladnám új bontatlan csomagolású 2M beauty paraffin gépemet jótállással együtt ára 9000ft.Képet tudok róla küldeni.Van eladó peikűr csikóm is fehér műbőr huzattal alig használt!Ára 5000ft.
Szia Viki. Képet tudnál küldeni? claudia01@vipmail.hu Mindenképpen érdekelne!!
sziasztok.keresek pedis széket és csikót.ha van valakinek eladó várom az e-mailt: 18maya@citromail.hu
Szia!Van pedi csikóm eladó 5000ft4Alig használt! J.V.
Sziasztok. Érdekelne olcsón paraffin gép, valamint 36W-os UV lámpa. Ha van valakinek akkor írjon. Köszi
Szia!Van paraffin gépem új bontatlan eladó 9000ft.Én is ilyet használok nagyon jó hamar felolvad benne az anyag.Szia J.V.
Sziasztok! Én tanácsot szeretnék kérni csiszológép terén. Nem tudom milyet vegyek, mert nincs tapasztalatom gép terén, mert még nem használtam soha. Szóval..... nagy örömmel venném ha valaki tudna nekem segíteni merre induljak!!! Előre is köszönöm a segítő kezeket! Szép napot mindenkinek!
Szia! 2 éve januárban vettem meg a CN EXTREME DRILL csiszoló gépet ami azóta is kifogástalanul működik.Nem mondanám olcsónak de szokott akcióban is lenni,megéri az árát mindenképpen!További szép napot!J.V.
Eladnám új bontatlan csomagolású 2M beauty paraffin gépemet jótállással együtt ára 9000ft.Képet tudok róla küldeni.Van eladó peikűr csikóm is fehér műbőr huzattal alig használt!Ára 5000ft.