2024. november 21. - Olivér napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.03.10 - 06:26
Szoboszlai Anita
Válasz Moldoványi Edit - 2011. március 10., csütörtök 00:40 üzenetére

Szia! A gyémánt csiszolófej készlet érdekelne. Küldj légy szíves képet az editmoldi@gmail.com címre. Köszönöm.

SZIA! KÜLDTEM EMAILT A KÉPEKRŐL! KÖSZI

Moldoványi Edit - Válaszolok
2011.03.10 - 00:40
Moldoványi Edit - törölt felhasználó
Válasz Szoboszlai Anita - 2011. március 9., szerda 07:34 üzenetére

sziasztok! eladom 15ml-es cn. fehér építő zselém,keveset használtam kb 3/4-ig van) 1500ft-ért illetve új 30 db-os gyémánt csiszolófej készlet 2600ft!képet tudok küldeni email-re szobiani78@gmail.com

Szia! A gyémánt csiszolófej készlet érdekelne. Küldj légy szíves képet az editmoldi@gmail.com címre. Köszönöm.

Csató Krisztina - Válaszolok
2011.03.09 - 20:33
Csató Krisztina          - törölt felhasználó
Válasz Kovács Tünde - 2011. március 8., kedd 21:24 üzenetére

Szia, én évek óta használom a Tama gépét, a legolcsóbb volt, fordulatszabályozós. Bevált.Csiszolófejet venni kell de csak a karbidot ajánlom.

Köszönöm szépen!!!

2011.03.09 - 19:18
Ady Klaudia
Válasz Kovács Tünde - 2011. március 9., szerda 08:16 üzenetére

eladnám körmös bőröndömet-már nem járok házhoz-képet küldök ha kértek. Ár megegyezés szerint, ill csere belefér

Szia. Érdeklődnék a bőrönd után/felől. Mekkora, mennyibe kerül, és ha képet tudnál küldeni akkor megköszönném. claudia01@vipmail.hu Köszi

2011.03.09 - 08:16
Kovács Tünde

eladnám körmös bőröndömet-már nem járok házhoz-képet küldök ha kértek. Ár megegyezés szerint, ill csere belefér

2011.03.09 - 07:40
Szoboszlai Anita
Válasz Ady Klaudia - 2011. március 8., kedd 15:43 üzenetére

Sziasztok. Érdekelne olcsón paraffin gép, valamint 36W-os UV lámpa. Ha van valakinek akkor írjon. Köszi

szia!nekem van egy eladó teljesen új lila paraffingépem,3 különböző fokozatú. van benne kesztyű,lábtyű illetve zacskó! sosem használtam csak kivettem a dobozból és már vissza is tettem! nagyon szép darab!!!adok hozzá ajándékba egy 850gr-os vanilia illatú bontatlan paraffint!az ára 16.000ft képet tudok email-ben küldeni!email címem: szobiani78@gmail.com köszi! Anita

2011.03.09 - 07:34
Szoboszlai Anita

sziasztok! eladom 15ml-es cn. fehér építő zselém,keveset használtam kb 3/4-ig van) 1500ft-ért illetve új 30 db-os gyémánt csiszolófej készlet 2600ft!képet tudok küldeni email-re szobiani78@gmail.com

2011.03.09 - 07:33
Szoboszlai Anita

sziasztok! eladó egy teljesen új lila paraffingép,3 különböző fokozatú. van benne kesztyű,lábtyű illetve zacskó! sosem használtam csak kivettem a dobozból és már vissza is tettem! nagyon szép darab!!!van hozzá egy 850gr-os vanilia illatú bontatlan paraffin,ezt ajándékba adom!az ára 16.000ft képet tudok email-ben küldeni: szobiani78@gmail.com szép napot mindenkinek!

2011.03.08 - 21:24
Kovács Tünde
Válasz Csató Krisztina - 2011. március 8., kedd 18:06 üzenetére

Sziasztok! Én tanácsot szeretnék kérni csiszológép terén. Nem tudom milyet vegyek, mert nincs tapasztalatom gép terén, mert még nem használtam soha. Szóval..... nagy örömmel venném ha valaki tudna nekem segíteni merre induljak!!! Előre is köszönöm a segítő kezeket! Szép napot mindenkinek!

Szia, én évek óta használom a Tama gépét, a legolcsóbb volt, fordulatszabályozós. Bevált.Csiszolófejet venni kell de csak a karbidot ajánlom.

Csató Krisztina - Válaszolok
2011.03.08 - 18:06
Csató Krisztina          - törölt felhasználó

Sziasztok! Én tanácsot szeretnék kérni csiszológép terén. Nem tudom milyet vegyek, mert nincs tapasztalatom gép terén, mert még nem használtam soha. Szóval..... nagy örömmel venném ha valaki tudna nekem segíteni merre induljak!!! Előre is köszönöm a segítő kezeket! Szép napot mindenkinek!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár