2024. november 24. - Emma, Flóra, Virág napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
14.900 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Érdekelne a lehetőség :)
Szia. Engem is érdekelne és írtam is e-mailt.
Sziasztok. Érdekelne olcsón paraffin gép, valamint 36W-os UV lámpa. Ha van valakinek akkor írjon. Köszi
Sziasztok! Jó állapotban eladók: C.N.rózsaszín paraffingép,egy pár kesztyű,egy csomag paraffin.Együtt: 17000Ft. C.N. Ufo-UV-lámpa, 7000 Ft. Tipvágó: 1800Ft. CND UV-lámpa,duplacsöves,ezüst,1x9Watt,6500FT. Érd: 06-20-48-12-122 vagy kappeszd@freemail.hu
Szia. nem drága egy kicsit a paraffin gép? Néztem h ujjonnan 16500 FT.
Sziasztok! Eladó két műkörmös bőrönd!! Az egyik Roncato márkájú ez a nagyobb és egy kisebb Samsonitie.Mindkettő kifogástalan állapotban,külön-külön és egyben is a kettő! 0630-9464528
Szia. Megvan még valamelyik bőrönd? Ha igen , engem nagyon érdekelne. claudia01@vipmail.hu ha van képed megnézném.
Sziasztok! Jó állapotban eladók: C.N.rózsaszín paraffingép,egy pár kesztyű,egy csomag paraffin.Együtt: 17000Ft. C.N. Ufo-UV-lámpa, 7000 Ft. Tipvágó: 1800Ft. CND UV-lámpa,duplacsöves,ezüst,1x9Watt,6500FT. Érd: 06-20-48-12-122 vagy kappeszd@freemail.hu
sziasztok venek egy jo csiszologepet es egy porelszivos keztamaszt email-re XDTIMIXD@YAHOO.COM
Szia! Nekem van eladó új porelszívós kéztámaszom. Írtam az e-mail címedre is!
sziasztok venek egy jo csiszologepet es egy porelszivos keztamaszt email-re XDTIMIXD@YAHOO.COM
sziasztok! eladom 15ml-es cn. fehér építő zselém,keveset használtam kb 3/4-ig van) 1500ft-ért illetve új 30 db-os gyémánt csiszolófej készlet 2600ft!képet tudok küldeni email-re szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy hordozható, elemes kézi mini csiszológép fejekkel együtt.Eladnám, mert kaptam egy profibbat ajándékba. Eladási ára 2000 ft.- Képet tudok küldeni!
SZia!Engem erdekelne . email: fodor.mari@yahoo.com
Sziasztok! ELADÓ: 3 db 26ml-s Fräulein építő zselé (white, pink és clear) 5000ft ( bontott de nem használt ) Egy ismerősöm szerint hajlításra alkalmas... én nem tudom... nem próbáltam