2024. november 21. - Olivér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Ha valaki szeretne Váradi Szabina(Twixi):Új zselé-akril-porcelán díszkombinációk vagy Stájer-Vétek Nikolett:Új technikák ás alkalmi viseletek egésznapos képzésén kedvezményes áron részt venni,ezen az emailre:niki1906@freemail.hu írva megtudhatod a részleteket.
Szia! Érdekelne a lehetőség :)
Sziasztok! Eladó egy hordozható, elemes kézi mini csiszológép fejekkel együtt.Eladnám, mert kaptam egy profibbat ajándékba. Eladási ára 2000 ft.- Képet tudok küldeni!
Sziasztok! Eladó két műkörmös bőrönd!! Az egyik Roncato márkájú ez a nagyobb és egy kisebb Samsonitie.Mindkettő kifogástalan állapotban,külön-külön és egyben is a kettő! 0630-9464528
Szia!Kernek en is kepet a borodokrol ,ha egyaltalan megvannak meg.cim: fodor.mari@yahoo.com
Sziasztok! Új, nem használt porelszívós kéztámasz eladó, fehér színű. 9000.- Ft. postaköltsége 1000.-Ft előreutalás esetén. balatonedit@citromail.hu
sziasztok! eladom 15ml-es cn. fehér építő zselém,keveset használtam kb 3/4-ig van) 1500ft-ért illetve új 30 db-os gyémánt csiszolófej készlet 2600ft!képet tudok küldeni email-re szobiani78@gmail.com
A nagyobb 5000,a kisebb 4000:)Elnézést h csak most válaszolok,de küldtem neked e-mailt
a bőröndökről képet a kovactun@freemail.hu- ra kérek szépen, köszi.
Szia! Megvannak még a tollak? Hogyan működnek körömépítésre?
Szia, van még toll. Az alapréteg megköttetése után vékony réteg zselét felkenve gyönyörűen beleterül magától a toll, én szemöldökcsipesszel helyeztem bele, aztám megköttettem, és színtelen réteggel borítottam.Annyira különleges , hogy csak a tollszárat ezüst csillámos vékonyecsetes lakkal húztam meg.
Szia! Mennyiért adsz egy bőröndöd? Képet tudsz küldeni? Köszi: jessi.kovacs@gmail.com
A nagyobb 5000,a kisebb 4000:)Elnézést h csak most válaszolok,de küldtem neked e-mailt
AZ ARCKÉPEIMHEZ FELTETT színes tollakról : világoskék, sárga, és zöld van eladó. Ezek a tollak picik, épp körömépítéshez valók. 1 csomag 30 db-ot tartalmaz 300 ft.
Szia! Megvannak még a tollak? Hogyan működnek körömépítésre?
Szia! Megvan még a bőrönd? Mennyiért adod? Köszi előre is!
Szia! Mennyibe kerül a bőrönd? :)