2024. november 21. - Olivér napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladnam szines csillamporaim 100ft/db
Szia Mari, engem érdekelnének a csillámporok. Milyenek vannak?
fehér easy- off zselé eladó 5ml balatonedit@citromail.hu
sziasztok.keresek pedis széket és csikót.ha van valakinek eladó várom az e-mailt: 18maya@citromail.hu
Sziasztok. Szeretném eladni profilváltás miatt Hadewe SPR2 pedikűr csiszoló gépemet. Nem volt sokat használva,nagyon jó műszaki és szép esztétikai állapotban van. Érd: 06703830118
szia! szeretnem megkerdezni,h mennyiert arulod a pedigepet? koszonom szepen! !
Eladnam szines csillamporaim 100ft/db
Szia ha megvan még a gép akkor küld képet lécci a linanails@freemail.hu címre köszi.
engem is erdekelne a csiszolo gep ha egyalttalan megvan
Sziasztok! ELADÓ: 3 db 26ml-s Fräulein építő zselé (white, pink és clear) 6000ft ( bontott de nem használt ) Egy ismerősöm szerint hajlításra alkalmas... én nem tudom... nem próbáltam ...
Add meg a címedet, és utánvéttel feladom, ha így jó.
nem tudom milyen utánvéttel küldöd de jó lenne a postai utánvéttel mert ha nincs otthon senki aki átvegye akkor legalább eltudok menni érte a postára viszont a futárszolgálat más!és még ha megírnád azt is melyik nap küldöd az is jó lenne!legalább úgy nagyjából tudni fogom mikor érkezik meg! 9024 Győr, Borsos Miklós utca 9 3/3 előre is köszönöm!
képet tudnál küldeni róla? fabianmagdi@gmail.com
Szia! Elkültem az e-mail címedre a képet a csillámporokról, remélem tetszenek. 5 sima csillám, 6 flitteres csillám és 1 ezüst színjátszós csillámszál van benne.
képet tudnál küldeni róla? fabianmagdi@gmail.com
Szia! holnap küldöm, bocs a késésért:-))