2025. január 10. - Melánia, Vilmos, Vilma napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nagy Nóra - Válaszolok
2015.08.10 - 11:51
Nagy Nóra - vendég

Sziasztok! Megbízható modellt keresek: -augusztus 22. (műköröm- zselés technika) SZINTFELMÉRÉS -augusztus 29. (műköröm gyakorlat, géllakkozás) -szeptember 5. (műköröm gyakorlat, géllakkozás) -szeptember 13. (műköröm gyakorlat) - szeptember 19. (műköröm gyakorlat) A szombati napokon 16-20 óráig, a vasárnapi napokon 10:30-16 óráig lenne szükségem a modellemre! Fontos, hogy természetes körömmel gyere el és 18 éven felüli legyél! Illetve FONTOS lenne, augusztus 30-ra olyan modellt keresek, akinek porcelán van a körmein, 2-3 hetes lenövéssel addigra, MODULZÁRÓ VIZSGÁRA! A helyszín: Budapest, József krt. 44. (Crystal Nails) Ha szívesen eljönnél, kérlek keress fel: -e-mail címem: nussy92@citromail.hu (Kérlek csatolj képet a kezeidről/körmeidről!) Köszönöm a bizalmatokat és várom jelentkezésetek! Szép napot! :)

Fenyvesi Laura - Válaszolok
2015.08.08 - 15:22
Fenyvesi Laura - vendég

Sziasztok! Folyamatosan modelleket keresek manikűrre, porcelán, géllakk illetve zselés köröm készítéshez! Következő időpont: Augusztus 17. (hétfő). Itt manikűr, francia manikűr,masszírozás és lakkozásról lenne szó. Aki már elmúlt 18 és tud ebben segíteni az kérem jelezze és annak garantáltan a tanfolyam elvégzése után kedvezményesen csinálom a körmét!! :) Email címem: lauka@freemail.hu

Nóra - Válaszolok
2015.08.06 - 06:05
Nóra - vendég

Sziasztok! Zselés műköröm építés gyakorlásához keresek modelleket. Helyszín Budapest 20. kerület. A gyakorlás során, egy S-es méretű épített zselés műkörmöt, kocka vagy mandula formában, teljesen színesen vagy francia véggel szeretnék a számodra készíteni. Anyagár van. Ha szívesen eljönnél, kérlek írj emailt: b.nails.2014@gmail.com. Köszönöm. Nóra

Kovács Alexandra Szabina - Válaszolok
2015.08.05 - 23:12
Kovács Alexandra Szabina - vendég

Sziasztok! Valakinek lenne szüksége augusztus közepe fele műköröm modellre? Augusztus 22.-én megyek esküvőre és szeretnék szép körmöket. Eddig zselés géllakkom volt,de kíváncsi lennék a porcelánra is. Türelmes és nyugodt vagyok,nem kontárkodom bele a munkába. Kérlek írj,ha jó az időpont:kovacs.szabina95@gmail.com

Knyihár Beáta - Válaszolok
2015.08.05 - 07:23
Knyihár Beáta - törölt felhasználó

Sziasztok! Műköröm modelleket keresek zselé és porcelán gyakorláshoz folyamatosan a vizsgámig hétköznapokon itthonra (3.ker) bármilyen egyeztetett időpontban! Hétvégéken tanműhelybe (CrystalNails József kfr. 44) az alábbi időpontokra: Aug.16 10:30 zselé töltése Aug.22 16:00 zselé Ha szívesen jönnél, kérlek jelentkezz az alábbi elérhetőségeken: beata.knyihar@gmail.com vagy +36-20/512-0670 Előre is köszönöm!

Muzsik Melitta - Válaszolok
2015.08.05 - 06:15
Muzsik Melitta - törölt felhasználó

Sziasztok! Műköröm modelleket keresek Szegeden. Leginkább hétköznapra keresek műköröm modelleket, itthoni gyakorláshoz, az időpont rugalmas, vagy délelőtt vagy kora délután. A feltétel csak annyi, hogy jelenleg ne viseljen műkörmöt, se gél lakkot, tehát a természetes körme legyen. Miért jó ez neked? -Ha nem volt még műkörmöd, itt az alkalom, hogy díjmentesen kipróbáld. -Az OKJ tanfolyam és a továbbképzések befejeztével minden modellemnek készítek egy teljesen általa választott műkörmöt. Ha érdekel írj ide: muzsikmelitta[kukac]gmail.com Jelentkezésnél légyszi küldd el a neved és a korod! :)

Kovácsné Cserfalvi Szilvia

Sziasztok! Most hétvégére, augusztus 8-ra ill. 9-re zselés műköröm építés óráimra modelleket keresek. A helyszín, ahol várlak: Crystal Nails, József krt. 44. Ha felkeltettem érdeklődésed és elmúltál 18, akkor kérlek, keress meg, részletesebben email-ben megbeszéljük. Ha meg vagy velem elégedve, vizsgám után kedvezményesen készítem el a körmeidet. Köszönöm a bizalmat, további szép napot! Ide várom a jelentkezésed: csszilvia75@gmail.com.

Kovács Alexandra Szabina - Válaszolok
2015.08.03 - 14:37
Kovács Alexandra Szabina - vendég

Sziasztok! Nagyon szívesen lennék műköröm/manikűr/pedikűr/műszempilla modell,ha van esetleg rá lehetőség. Már többször voltam műköröm és pedikűr főleg vizsgákon,így látszik,hogy megbízható és türelmes típus vagyok. Ha szükséged lenne modellre írj nekem! kovacs.szabina95@gmail.com

joni Natasa - Válaszolok
2015.08.03 - 11:09
joni Natasa - vendég

szia nóra natasa vagyok nekem a 8.a jo lenne irj ha meg aktualis köszönöm vagy hivj06702351685

Gy Dalma - Válaszolok
2015.08.02 - 18:41
Gy Dalma - vendég

Sziasztok! Anyagarban vallalok mukoromepitest,gellakkozast! Olyanok jelentkezeset varom,akik teljes mertekben ram bizzak a kezuket, azt hogy mit kapnak! Szeretnem boviteni a palettamat,kormos munkaim fotoit. Szeretnek otletelni es megvalositani!Szeretettel varok mindenkit!:)szdalmee@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár