2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Szalai Ildikó - Válaszolok
2015.07.05 - 20:29
Szalai Ildikó - vendég

Sziasztok lányok! SOS! Szerdára azaz július 8-ra a Crystal Nails-hez keresek modellt. Helyszín: Budapest, Várom jelentkezésed, ha természetes körömmel rendelkezel. Köszönöm! szalai.i.c@gmail.com

Szalai Ildikó - Válaszolok
2015.07.05 - 20:25
Szalai Ildikó - vendég

Sziasztok lányok! SOS! Szerdára azaz július 8-ra a Crystal Nails-hez keresek modellt. Helyszín: Budapest, Várom jelentkezésed, ha természetes körömmel rendelkezel. Köszönöm!

Keller Anna - Válaszolok
2015.07.04 - 22:03
Keller Anna - vendég

Sziasztok, modellt keresek a Crystal Nails-hez július 8. Szerdára. Helyszín: Budapest. Várom jelentkezésedet a keller.1987.a@gmail.com -ra. Köszönettel: Anna

Kovács Alexandra Szabina - Válaszolok
2015.07.03 - 14:21
Kovács Alexandra Szabina - vendég

Sziasztok! Nagyon szívesen lennék műköröm/manikűr/pedikűr/műszempilla modell,ha van esetleg rá lehetőség. Már többször voltam műköröm és pedikűr főleg vizsgákon,így látszik,hogy megbízható és türelmes típus vagyok. Ha szükséged lenne modellre írj nekem! kovacs.szabina95@gmail.com

Resszer Dorottya - Válaszolok
2015.07.02 - 17:31
Resszer Dorottya  - vendég

Sziasztok! Zselés és porcelán műköröm építésre keresek modelleket, a brillbird okj-s tanfolyamára! Minden hétköznap kb. 10:30-tol. Akinek van kedve eljönni az írjon egy e-mailt és megbeszéljük a továbbiakat :) resszer.d@gmail.com Köszönöm :)

Rózsa Lilla - Válaszolok
2015.07.02 - 10:05
Rózsa Lilla - vendég

Sziasztok! Szegeden keresek Kézápoló- és műkörömépítő OKJ-s CN-es tanfolyamra modelleket. Hétköznapi és szombati órák is lennének. Ha valaki szívesen vállalná elérhető vagyok a lillarozsa11@gmail.com címen. Köszönöm :)

Nóra - Válaszolok
2015.07.01 - 08:36
Nóra - vendég

Sziasztok! Zselés műköröm építés, töltés gyakorlásához keresek modelleket Budapesten a 20. kerületben. Hétfőn, szerdán, pénteken 18 órai kezdéssel. A műköröm építő tanfolyamot elvégeztem, csak gyakorlásra van még szükségem, ezért keresek modelleket. Anyagár van. Ha lenne hozzá kedved és szívesen eljönnél, kérlek írj emailt : butterfly.nail.2013@gmail.com. Köszönöm!

nagy Ágnes - Válaszolok
2015.06.30 - 18:39
nagy Ágnes  - vendég
Válasz Ikó Bettina - 2015. április 8., szerda 19:55 üzenetére

Sziasztok! Műköröm modell lennék Budapesten. Nyugodtan írjatok erre az e-mail címre: ikobettina@gmail.com -ra. Szinte egész nap ráérek. :)

szia, ha szeretnél még köröm modell lenni, irj ràm légyszi.

nagy Ágnes - Válaszolok
2015.06.30 - 18:36
nagy Ágnes  - vendég
Válasz Simon Emőke - 2015. április 22., szerda 20:56 üzenetére

Sziasztok! Modell lennék vagy gyakorláshoz alany :) 1993simi@gmail.com

szia, ha szeretnél még köröm modell lenni irj ram légyszi :)

nagy Ágnes - Válaszolok
2015.06.30 - 18:32
nagy Ágnes  - vendég
Válasz Pintér Bernadett - 2015. június 18., csütörtök 10:19 üzenetére

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell. (Természetes körmeim vannak, 4 éve volt utoljára műkörmöm:) ) Ha szüksége lenne valakinek rám, itt elérhető vagyok: pinter.detti@gmail.com Köszönöm :)

szia! örülnék, ha lennél a modellem. irj ràm és megbeszéljük a részleteket.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár