2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Mozsár Kincső - Válaszolok
2015.06.27 - 08:55
Mozsár Kincső - törölt felhasználó
Válasz Pandula Mariann - 2015. június 23., kedd 17:11 üzenetére

Sziasztok! Szivesen lennék manikur/ pedikur modell:-) A körmeimet nem festem,műkörmöm sem volt 2 éve. A crystal Nailsbe is voltam már vizsgamodell. Türelmes vagyok sok szabadidővel.Szép napot mindenkinek :-)

Szia! Ha erdekel mukoromepites hivj 70/243 90 43 vagy irj mozsar.kincso@gmail.com

Mozsár Kincső - Válaszolok
2015.06.27 - 08:53
Mozsár Kincső - törölt felhasználó

Sziasztok! Zseles mukoromepitesre keresek modelleket, Okj-s vizsgamra gyakorolnek!! :) Hivj 70/243 90 43 vagy irj mozsar.kincso@gmail.com

Hárs Eszter - Válaszolok
2015.06.26 - 11:27
Hárs Eszter - vendég

Sziasztok! :o) SOS-be! Vasárnapra keresek modellt. A helyszín bent a Blaha környékén van. Részleteket itt megbeszélhetjük s még akkor is eldöntheted okés vagy sem. Részletek: 06304775086 vagy a nyulkadulva@gmail.com címre is írhatsz. Ha nem tudsz hívni add meg a számod, s én jelentkezem. Szép napot, üdü: E.UI: Képeket küldök. ;)

Nóra - Válaszolok
2015.06.25 - 09:11
Nóra - vendég

Sziasztok! Elvégeztem a műkörmös tanfolyamot és gyakorláshoz keresek modelleket, vendégeket anyagárban. Helyszín Budapest 20. kerület, hétfőn, szerdán vagy pénteken 18 órai kezdéssel. Ha lenne hozzá kedved és időd, kérlek írj emailt, hogy tudjunk időpontot egyeztetni. Köszönöm. Email: butterfly.nail.2013@gmail.com

Szalai Ildikó - Válaszolok
2015.06.23 - 19:16
Szalai Ildikó - vendég

Sziasztok Lányok,Budapesten manikür modelleket keresek júliusra és augusztusra. Várom a jelentkezéseteket a szalai.i.c@gmail.com cimre.

2015.06.23 - 17:47
Herke Dóra
Válasz Herke Dóra - 2015. június 23., kedd 17:42 üzenetére

Sziasztok! Modellt keresnék tanfolyami órákra. Jelenleg a porcelán építést vesszük . :) Akit érdekelne írjon, mindennapra majdnem kéne :) helyszín: Oktogonnál az Ó utcában.puszi

herke8995@gmail.com-on tudtok üzenni ☺️

2015.06.23 - 17:42
Herke Dóra

Sziasztok! Modellt keresnék tanfolyami órákra. Jelenleg a porcelán építést vesszük . :) Akit érdekelne írjon, mindennapra majdnem kéne :) helyszín: Oktogonnál az Ó utcában.puszi

Pandula Mariann - Válaszolok
2015.06.23 - 17:11
Pandula Mariann - vendég

Sziasztok! Szivesen lennék manikur/ pedikur modell:-) A körmeimet nem festem,műkörmöm sem volt 2 éve. A crystal Nailsbe is voltam már vizsgamodell. Türelmes vagyok sok szabadidővel.Szép napot mindenkinek :-)

Hullár Hajnalka - Válaszolok
2015.06.23 - 11:51
Hullár Hajnalka - vendég

Sziasztok lányok!Augusztustól keresek Budapesten manikűrhöz és műköröm építéshez modelleket!Ha szeretnél magadnak szép körmöket és ráérsz jelentkezz bátran.Több emberre lenne szükségem szóval szólj a barátnőidnek is.:-) Hétfői és csütörtöki alkalmak!Természetes körmeid legyenek.

Seregley Zsófia - Válaszolok
2015.06.23 - 06:21
Seregley Zsófia - vendég

Sziasztok! Jelentkeznék pedikűr/manikűr modellnek. Gél lakk van az ujjaimon, remélem ez nem okoz gondot. Várom jelentkezésed a zenezso@yahoo.com email címen. Köszönöm

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár