2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Nagyné - Válaszolok
2015.06.22 - 15:36
Nagyné - vendég

Sziasztok mèg mindig nincs modellem csūtörtökre töltèsre legalább 3 hetes köröm kell hozzá de ha már több mint 2 hetes csūtörtökön azzal is megelègszem.Csūtörtökön háromnegyed 9 ès 12 ig kène a modell a XVII.kerūletbe a Pesti ut 41 be. Vizsga lesz igy vagy porcelánnal vagy zselèvel töltöm attol fūgg mit huzzok.email cimem:2143@citromail.hu

Ikó Bettina - Válaszolok
2015.06.20 - 12:36
Ikó Bettina - vendég
Válasz Nagyné - 2015. június 19., péntek 19:09 üzenetére

Sziasztok!Modellt keresek jövöhèt csūtörtök dèlelöttre töltèsre .Legalább 3 hetes köröm kell hozzà ,vizsgàra kell.XVII ker.Pesti utra kène a modell.

Szia! Nekem most 3 hetes a körmöm. Ha nincs még modelled, akkor szívesen lennék. A további részleteket meg tudjuk beszélni ikobettina@gmail.com e-mail címen. Betti

Zakariás Vivien - Válaszolok
2015.06.20 - 09:19
Zakariás Vivien - törölt felhasználó

Sziasztok olyan modelleket keresnek hétfőre akinek van körme es tölteni kell, zsele illetve porcelan korom is :) jelentkezéseket varom baba95723@gmail.com részleteket is elmondom itt :) koszii

Nagyné - Válaszolok
2015.06.19 - 19:09
Nagyné - vendég

Sziasztok!Modellt keresek jövöhèt csūtörtök dèlelöttre töltèsre .Legalább 3 hetes köröm kell hozzà ,vizsgàra kell.XVII ker.Pesti utra kène a modell.

Nóra - Válaszolok
2015.06.19 - 06:37
Nóra - vendég

Sziasztok! Elvégeztem a műkörmös tanfolyamot és gyakorláshoz keresek modelleket, vendégeket anyagárban. Helyszín Budapest 20. kerület, hétfőn, szerdán vagy pénteken 18 órai kezdéssel. Ha lenne hozzá kedved és időd, kérlek írj emailt, hogy tudjunk időpontot egyeztetni. Köszönöm. Email: butterfly.nail.2013@gmail.com

Rózsa Lilla - Válaszolok
2015.06.18 - 18:15
Rózsa Lilla - vendég

Sziasztok! Szegeden keresek Kézápoló- és műkörömépítő OKJ-s CN-es tanfolyamra modelleket. Hétköznapi óra is lenne 13 órától és szombati nap is 9-től. Ha valaki szívesen vállalná elérhető vagyok a lillarozsa11@gmail.com címen. Köszönöm :)

Kovácsné Cserfalvi Szilvia

Sziasztok! Június 21-re modellt keresek épített levegőre kötő porcelán órámra. A helyszín, ahol várlak: Crystal Nails, József krt. 44. vasárnap 10.45-kor. Ha felkeltettem érdeklődésed és elmúltál 18, akkor kérlek, keress meg, ha meg vagy velem elégedve, vizsgám után kedvezményesen készítem el a körmeidet. Köszönöm a bizalmat, további szép napot! Ide várom a jelentkezésed: csszilvia75@gmail.com.

Pintér Bernadett - Válaszolok
2015.06.18 - 10:19
Pintér Bernadett - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell. (Természetes körmeim vannak, 4 éve volt utoljára műkörmöm:) ) Ha szüksége lenne valakinek rám, itt elérhető vagyok: pinter.detti@gmail.com Köszönöm :)

Ikó Bettina - Válaszolok
2015.06.17 - 06:18
Ikó Bettina - vendég
Válasz Sipos Hajnalka - 2015. június 16., kedd 21:23 üzenetére

Szia. Nincs jelentkező szóval örülnék ha eljönnél. siposhajnalka@gmail.hu nem jól írtam le az e-mail címet. ide írjál majd.

Szia! Írtam üzenetet.

Sipos Hajnalka - Válaszolok
2015.06.16 - 21:23
Sipos Hajnalka - vendég
Válasz Ikó Bettina - 2015. június 16., kedd 17:57 üzenetére

Szia! Írtam üzenetet. Szívesen lennék a modelled, ha még nem találtál valakit.

Szia. Nincs jelentkező szóval örülnék ha eljönnél. siposhajnalka@gmail.hu nem jól írtam le az e-mail címet. ide írjál majd.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár