2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! CSütörtökre (06.18) keresek zselés köröm töltésére (de ha nincs akkor építek) modellt. 10.30-16-ig. József utca 10. (sarkon a pincében). sipos.hajnalka@gmail.hu
Szia! Írtam üzenetet. Szívesen lennék a modelled, ha még nem találtál valakit.
Sziasztok! SOS-be , ha valaki szeretne körmöket, holnap azaz keddre várom.14:00h-ra. Tali előtte 13:45-kor Blaha Mc-i előtt. :) Még több részletet itt megbeszélhetnénk: 06304775086. Vagy a mail címem: nyulkadulva@gmail.com. Várom jelentkezéseteket. Szép napot, E.
Sziasztok! CSütörtökre (06.18) keresek zselés köröm töltésére (de ha nincs akkor építek) modellt. 10.30-16-ig. József utca 10. (sarkon a pincében). sipos.hajnalka@gmail.hu
Sziasztok! Nagyon szívesen lennék műköröm/manikűr/pedikűr/műszempilla modell,ha van esetleg rá lehetőség. Már többször voltam műköröm és pedikűr főleg vizsgákon,így látszik,hogy megbízható és türelmes típus vagyok. Ha szükséged lenne modellre írj nekem! kovacs.szabina95@gmail.com
Szia. Írtam neked üzenetet.
Sziasztok! Nagyon szívesen lennék műköröm/manikűr/pedikűr/műszempilla modell,ha van esetleg rá lehetőség. Már többször voltam műköröm és pedikűr főleg vizsgákon,így látszik,hogy megbízható és türelmes típus vagyok. Ha szükséged lenne modellre írj nekem! kovacs.szabina95@gmail.com
Sziasztok! Zselés műköröm építésre¡ tőltésre keresek modelleket!!! veisenburger.csilla@indamail címre küld egy számot és visszahìvlak , hogy megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok! S.O.S. Megbizható modelleket keresek természetes körömmel, műkoromépítés gyakorlatra, szombati napokon 9-13oraig Budapesten! Akár már a holnapi napra is... Jelentkezni lehet a gombasgeorgina@gmail.com e-mail címen telefonszám megadásával. Előre is köszi mindenkinek!
Sziasztok! Modell keresek a hétfői (jún.8) és csütörtöki (jún. 11) órámra, zselés műkörömépítésre! :) Helyszín: VIII. ker. József krt. 44, 10.3-tól.Ha érdekel, írj: mozsar.kincso@gmail.com vagy hívj: 70/243 90 43.
Sziasztok! Itthoni manikűr és műköröm gyakorlásra keresek lányokat! Mindenkit szeretettel várok! beata.knyihar@gmail.com +36-20/512-0670
Sziasztok! Június 21-re modellt keresek 10:45 - 16-ig CrystalNails tanfolyamra épített levegőre kötő porcelán gyakorláshoz. Előre is köszönöm! beata.knyihar@gmail.com +36-20/5120670