2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Tamási Szilvia - Válaszolok
2015.04.07 - 13:49
Tamási Szilvia - vendég

MODELLEKET keresek műkörömépítés gyakorlására. Helyszín: Bp.,II. kerület. Meglévő műköröm nem akadály! Érdeklődni lehet a következő email címen:szilviatamasi14@gmail.com. Köszönöm! :-)

2015.04.07 - 08:42
Sáfár Tünde

Sziasztok Csajok! :) Április 22. szerdai napra 12-16 közötti időpontra tovabbkepzesre a szalonban leggyakrabban alkalmazott formák (kocka, hagyományos mandula, Marilyn, gótikus mandula) keresek modellt. Ha bevállalós vagy és nem zavar hogy mindegyik körmödön mas formaju de azonos hosszusagu köröm van akkor Te vagy az emberem! :) Ingyenesen építek neked körmöt mindkét kezedre, ne habozz jelentkezz! :) elérhetőségem: https://www.facebook.com/tunde.safar

2015.04.06 - 09:50
Kocsis Kinga

Szaisztok, Szerdai (április 8) porcelán töltés vizsgámra keresek modellt! Ha érdekel, kérlek jelezd a 06202835660-ás számon. Köszönöm.

Barta Melinda - Válaszolok
2015.04.06 - 09:08
Barta Melinda - vendég

Sziasztok! Április 8-ra keresek natúr körmű modellt! Porcelán francia kocka építés! Az elfoglaltság 9 órától délig tart. Helyszín: Budapest 8 ker Ha érdekel írj bátran! melindabarta@hotmail.com

Órás Éva - Válaszolok
2015.04.05 - 17:45
Órás Éva - vendég

Sziasztok! Műköröm modell lennék Veszprém megyén belül. Szép, hosszú újakkal rendelkezem illetve fiatal ápolt kézzel. Amennyiben érdekes az ajánlatom, keressetek bátran :) Üdv Évi 24

Mozsár Kincső - Válaszolok
2015.04.04 - 09:59
Mozsár Kincső - törölt felhasználó

Sziasztok! Sok gyakorlásra lenne szükségem, ezért manikűr-műköröm készítéséhez keresek 18 éven felüli modelleket! Segítségedért cserébe megajándékozlak egy kedvezményes kozmetikai kezeléssel, vagy egy ingyenes szemöldökigazítással! További információkért írj kérlek a mozsar.kincso@gmail.com-ra, vagy hívj: 70/243-9043! Köszönöm!

Gálicz Vivien - Válaszolok
2015.04.02 - 16:41
Gálicz Vivien - vendég

Sziasztok! Jelentkeznék köröm modellnek.Írjatok ha esetleg szükségetek lenne rám:) e-mail:vivee.95@]mail.com

Hárs Eszter Viktória - Válaszolok
2015.04.02 - 14:01
Hárs Eszter Viktória - vendég

Kedves türelmes nők és akár férfiak is,ha elmúltál 18! :) Egy bizonyos szintű tapasztalattal rendelkezem körmözéssel kapcsolatban, melyet külföldi munkám során sajátíthattam el. Sokan kérdeznétek, hogy jó, de hogyan dolgozhattam, ha nincs papírom? Kint másképpen működnek a dolgok.Személy szerint nekem Brüsszelben adódott egy lehetőségem. Amerikai cég, vietnámi szisztémával, melynek lényege, hogy meg vannak osztva a munkafolyamatok...Több mint két évet töltöttem kint a vőlegényemmel, aki még mindig a szakmát képviseli. A lényeg, hogy szeretném magam tovább fejleszteni , új dolgokat tanulni és nem utolsó sorban jelenlegi célom, hogy OKJ-s papírt szerezzek, mely elengedhetetlen, ha tovább szeretnék lépni. Azok jelentkezését várom, akiknek szabadidejükbe természetesen beleférne ez a segítség,illetve NEM az utolsó pillanatban mondanak nemet.Természetesen a türelmedre is szükségem van, mivel ez több órát is igénybe fog venni. Most indul a Crystal Nails által, április 13-án Budapesten egy szuper intenzív 9 hetes tanfolyam.Az elméleti rész egy hetet takar csupán, s a többi hét mind gyakorlat. Addig, ha nem tudom biztosra, hogy lesznek e modellek kockázatos belevágni..Ha szívesen jelentkeznél ezen a számon elérhető vagyok:06/30-477-50-86 ÜDV: E.

Kanász Szabina - Válaszolok
2015.04.01 - 11:42
Kanász Szabina - törölt felhasználó

Sziasztok! Tavaly áprilisban végeztem a Crystal Nailsnél, és szükségem lenne sok - sok gyakorlásra, és türelmes lányokra! :) Itthon dolgozom anyagáron (zselés műköröm 2900 ft, gél lakk 1900 ft). Ha esetleg van szabadidőd,kedved, türelmes vagy és szívesen segítenéd a fejlődésemet, akkor nagyon szívesen várlak! :) A munkáimról az albumaimban láthatsz képeket! :) Itt elérsz: kszabyna92@hotmail.com vagy 06703421946.

L.Nikolett - Válaszolok
2015.04.01 - 08:57
L.Nikolett - törölt felhasználó

Sziasztok! :) Gyakorlásképp és akár vendégkör bővítéseként szívesen csinálnék műkörmöt, természetesen anyagárban. Épített köröm 3-4 ezer forint maximum , bármilyen díszítéssel együtt. :) A 21. kerületben várlak Téged / Titeket. Hatalmas segítség lenne nekem , és Neked/Nektek.is hiszen minőségi, tartós, szép körmökkel távozhatsz, az anyagi vonzata jóval kevesebb mint akár a belvárosban vagy plázákban és nekem is segítség a gyakorlásomhoz. Sok szeretettel várlak! Niki 06706398461 ( találtok képet a munkáimról az albumomban )Szép napot!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár