2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Megbízható,állandó modelleket keresek Április 20.-tól Június 15.-ig tartó időintervallumra,Hétfőtől Csütörtökig 10:00-16:00-ig (1085 Bp,József krt.44). 18 felettiek jelentkezését várom elsősorban,kézápolás és műkörömépítésre. A vizsgám után ingyen elkészítek egy általad választott körmöt. 30/369-4553 (Viber,iMessage is) vagy dianails@freemail.hu
Sziasztok!Állandó modelleket keresek kéz-és lábápolásra 18 éven felüli személyek jelentkezését várom!Cím:1085 Budapest,József körút 44.szám alatti Crystal Nails tanfolyamra hétfőnként és csütörtökönként!A vizsgám után ingyen elkészítek egy általad kiválasztott körmöt:) Várom jelentkezéseitek emailben és ott le írom a további információt,hogy mikor mire tudsz jönni:) illes.niky23@hotmail.com
Sziasztok.Kézápoló és műkörömépítő tanfolyamomra keresek modelleket hétfő-szerda-pénteki napokra 9-től 16:00-ig.16.kerület Lajos utca 72. E-mailban tudtok jelentkezni :otixne@citromail.hu Előre is köszönöm!
Sziasztok! Szívesen lennék körömmodell (24), Szegeden.
Sziasztok jelentkezem körömmodellnek! jemese08@gmail.com Budapesti vagyok! Emese 20.
Szia nekem pont te rád lenne szükségem ha még aktuàlis a dolog akkor kérlek irj rám Nárai Erika 06702826882 köszönöm
Sziasztok jelentkezem körömmodellnek! jemese08@gmail.com Budapesti vagyok! Emese 20.
Sziasztok, Okj-s vizsgám letétele előtt gyakorolnék anyagáron 2-3ezer forint között lenne egy épített köröm, 1500 a géllak, Budapesten házhoz megyek, ha érdekel ,írj és beszélünk időpontot :) Csak minőségi alapanyagokkal dolgozom! email: eladosaci@gmail.com
Szijaa erdeklne a munkat kuldenel egy kepet a munkatroll ha neked meg felle szerda delutan akkor beszelhetnek egy idopontot ITT a telefoon szamom 06704329307 v irj egy emailt :)
Sziasztok!Állandó modelleket keresek kéz-és lábápolásra 18 éven felüli személyek jelentkezését várom!Cím:1085 Budapest,József körút 44.szám alatti Crystal Nails tanfolyamra hétfőnként és csütörtökönként!A vizsgám után ingyen elkészítek egy általad kiválasztott körmöt:) Várom jelentkezéseitek emailben és ott le írom a további információt,hogy mikor mire tudsz jönni:) illes.niky23@hotmail.com
Sziasztok állandó modelleket keresek ha valakit érdekel az írjon a pampika81@freemail.hu email címre vagy hivjon a 067-282-68-82 Műköröm építésre kéne 18.életévét betöltött személy és nagyon fontos hogy ne legyen műkörme.köszönöm
Sziasztok!S.o.s Màrcius 27.-re ( most pèntekre)modellt keresek !Francia manikűr,fr.lakkozàs,Spa àpolàs,paraffin,Japàn manikűr.9-16 óràig!16.kerületbe!jelentkezni: v.pinkrose@gmail.com tudtok!
Én szivesen lennék ha neked meg felel Léci irj visza 06306055313 ez a szamom vagy ird le mi a szamod és fel hivlak elöre is köszii Gina... :)