2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

I.Valeria - Válaszolok
2015.02.21 - 19:23
I.Valeria - vendég

Sziasztok! Modellt keresek műköröm építéshez zselé vagy porcelán. A részletek telefonon.

Tóth Brigitta - Válaszolok
2015.02.20 - 18:46
Tóth Brigitta - vendég
Válasz Patainé Király Fruzsina - 2015. február 20., péntek 17:10 üzenetére

Szia! Szívesen lennék a modelled, jelenleg nincs körmöm. Ha még aktuális, várom visszajelzésed! Köszönettel: Fruzsi

Szia .jelenleg nincs műkörmöm .szivesen lennék a modelled!

Patainé Király Fruzsina - Válaszolok
2015.02.20 - 17:10
Patainé Király Fruzsina - vendég
Válasz Hortobágyi Anita - 2015. február 17., kedd 12:11 üzenetére

Ciasztok! Jövöhétre a modulzáró vizsgámra keresnék modelleket! Három modellre lenne szükségem, ebből kettő kellene arra a bizonyos napra! természetesen ez ingyen van ugyanis nekem segítetek! A harmadik szerényeknek is ingyen megcsinálnám a körmét! 1. modell natur körömel kell h mgjelenjen, neki vagy zselés vagy porcelán kömöt kell éptenem! 2. modell! Zselés köröm töltése! 3. Porcelán köröm töltése! Ha valakit érdekel kérem írjon és a többi részletet megbeszélnénk telefonon! Természetesen én hívnálak benneteket!! Várom a jelentkezőket!! Köszönöm!!!

Szia! Szívesen lennék a modelled, jelenleg nincs körmöm. Ha még aktuális, várom visszajelzésed! Köszönettel: Fruzsi

2015.02.20 - 14:42
Mészáros Erika

Sziasztok! Versenyfelkészitőkre keresek modelleket. Fontos szempontok: - a körömágyad hosszu legyen. - a kezed ne legyen hideg, nyirkos, izzados.- a kezed ne legyen sebes. - a körmöd illetve a köröm körüli bőr ne legyen sérült, rágott. -szemölcs illetve gombás fertőzés ne legyen a kezeden. Az elkészült köröm természetesen ingyen a tiéd. A végén tudjuk rövidíteni vagy akár díszíteni is. A tréningek helyszine Budapest. Jelentkezeseket az erika.meszaros@hotmail.com e-mail cimre várom. :-)

Pári Nikoletta - Válaszolok
2015.02.20 - 09:36
Pári Nikoletta - vendég
Válasz Pári Nikoletta - 2015. február 18., szerda 17:50 üzenetére

Kedves Mindenki! Hölgyeket, Lányokat keresek 3d Lady Lash műszempilla építéséhez, referencia munkámhoz. A tanfolyamot már elvégeztem! Részletekért és jelentkezni a facebookon lehet. Szeretettel várok mindenkit!

Sziasztok! A Lady Lash műszempilla építéshez már megvannak a jelentkezők. Nem keresek több embert. Köszönöm szépen! Szép napot!

Pári Nikoletta - Válaszolok
2015.02.18 - 17:50
Pári Nikoletta - vendég

Kedves Mindenki! Hölgyeket, Lányokat keresek 3d Lady Lash műszempilla építéséhez, referencia munkámhoz. A tanfolyamot már elvégeztem! Részletekért és jelentkezni a facebookon lehet. Szeretettel várok mindenkit!

2015.02.18 - 11:02
Váradi Rózsa

Sziasztok!! Március közepe felé induló körmös gyakorlati óráimra (9-16 óráig tartó,kb: Júniusig,XVI.Kerületbe) keresek köröm modellt,műköröm építésére.(zselé,vagy porcelán)Ha érdekel és kérdésed van írj nyugodtan. Jelentkezni: v.pinkrose@gmail.com

Hortobágyi Anita - Válaszolok
2015.02.17 - 19:35
Hortobágyi Anita - vendég
Válasz Nyerges Alexandra - 2015. február 17., kedd 16:11 üzenetére

Szia Szeretnék modellnek jelentkezni,ha keresek mèg. Tipp+zselès körmöm van. Vàlaszod előre is köszönöm. Üdv Alexandra E-mail: nyerges.a12@gmail.com

Cia..mikor lett csinalv a kormod?? Ragaszkodsz ahoz agy mast csibaljunk es a toltest vallanad?? Ha erdeklenw akkor kuldj egy telszamot a hortanita223@gmail.com ra es felhivlak..koszike

Nyerges Alexandra - Válaszolok
2015.02.17 - 16:11
Nyerges Alexandra - vendég
Válasz Hortobágyi Anita - 2015. február 17., kedd 14:40 üzenetére

Cia..nekem jovoheti modulvizsgamra lenne szuksegem modellekre ha erdekel kerlek hivj..szamom 06303121310

Szia Szeretnék modellnek jelentkezni,ha keresek mèg. Tipp+zselès körmöm van. Vàlaszod előre is köszönöm. Üdv Alexandra E-mail: nyerges.a12@gmail.com

Hortobágyi Anita - Válaszolok
2015.02.17 - 14:40
Hortobágyi Anita - vendég
Válasz Dudás Kata - 2015. február 16., hétfő 19:22 üzenetére

Sziasztok ! Szívesen elmennék köröm modellnek, most jelenleg zselés műkörmöm van. Hétvégenként érnék többek között rá. :) email címem: dudaskata98@gmail.com

Cia..nekem jovoheti modulvizsgamra lenne szuksegem modellekre ha erdekel kerlek hivj..szamom 06303121310

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár