2025. január 11. - Ágota, Honoráta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
11.950 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Áprilisban végeztem a Crystal Nails-nél műkörmösként. Minél több gyakorlásra lenne szükségem, ezért olyan lányokat keresek, akiknek van szabadidejük, és szívesen segítenének a fejlődésemben! :) Zselés műkörömépítés 2700 ft, gél lakk 1900 ft. :) Kérésre tudok küldeni képet az eddigi munkáimról. Itt tudsz elérni:kszabyna92@hotmail.com vagy 06703421946. (XIX.kerület, Köki Termináltól 3 percre) Ha van kedved és szabadidőd, szívesen várlak! :)
Ciasztok! Jövöhétre a modulzáró vizsgámra keresnék modelleket! Három modellre lenne szükségem, ebből kettő kellene arra a bizonyos napra! természetesen ez ingyen van ugyanis nekem segítetek! A harmadik szerényeknek is ingyen megcsinálnám a körmét! 1. modell natur körömel kell h mgjelenjen, neki vagy zselés vagy porcelán kömöt kell éptenem! 2. modell! Zselés köröm töltése! 3. Porcelán köröm töltése! Ha valakit érdekel kérem írjon és a többi részletet megbeszélnénk telefonon! Természetesen én hívnálak benneteket!! Várom a jelentkezőket!! Köszönöm!!!
Ciasztok! Jövöhétre a modulzáró vizsgámra keresnék modelleket! Három modellre lenne szükségem, ebből kettő kellene arra a bizonyos napra! természetesen ez ingyen van ugyanis nekem segítetek! A harmadik szerényeknek is ingyen megcsinálnám a körmét! 1. modell natur körömel kell h mgjelenjen, neki vagy zselés vagy porcelán kömöt kell éptenem! 2. modell! Zselés köröm töltése! 3. Porcelán köröm töltése! Ha valakit érdekel kérem írjon és a többi részletet megbeszélnénk telefonon! Természetesen én hívnálak benneteket!! Várom a jelentkezőket!! Köszönöm!!! A vizsga időpontja: feb. 28.
Ciasztok! Jövöhétre a modulzáró vizsgámra keresnék modelleket! Három modellre lenne szükségem, ebből kettő kellene arra a bizonyos napra! természetesen ez ingyen van ugyanis nekem segítetek! A harmadik szerényeknek is ingyen megcsinálnám a körmét! 1. modell natur körömel kell h mgjelenjen, neki vagy zselés vagy porcelán kömöt kell éptenem! 2. modell! Zselés köröm töltése! 3. Porcelán köröm töltése! Ha valakit érdekel kérem írjon és a többi részletet megbeszélnénk telefonon! Természetesen én hívnálak benneteket!! Várom a jelentkezőket!! Köszönöm!!!
Sziasztok! Március 10-èn lévő továbbképzésre (zselés továbbképzés az alapoktól) keresek modellt. Ha elmúltál 18 éves és egészségesek a körmeid, ráérsz egész nap kérlek írj üzenetet: bozsii@gmail.com A továbbképzés után egyszer ingyen megépítem a körmeidet! Köszi mindenkinek!
Sziasztok ! Szívesen elmennék köröm modellnek, most jelenleg zselés műkörmöm van. Hétvégenként érnék többek között rá. :) email címem: dudaskata98@gmail.com
Sziasztok! Márc.30.-án induló körmös tanfolyamra keresek modelleket hétfőtől csütörtökig! Helyszín József krt 44. Ha érdekel: ritti916@gmail.com :-)
Sziasztok ! Sürgősen keresek 2 modellt a holnapi nagy vizsgámra reggel 8 órára kéne jönni manikűrre és 9 órára építésre természetes körömmel rendelkező modellek jelentkezését várom tel:06706021996 e-mail : kozakkata16@gmail.com
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!