2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia Tímea! Én a CN tanfolyamot februárban kezdem, és szükségem lenne elég sokszor modellre! Remélem aktuális lesz neked a későbbiekben! Ha van kedved, felvehetjük a kapcsolatot facebookon, az egyeztetés céljából! :)
Sziia engem is érdekelne a köröm modell;)
Sziasztok;) nagyon szívesenlennék köröm modell.bármit elvállalok csak ne legyen túl nagy;) inkább délután tudnék menni mert suliba vagyok.ÁLLANDÓ modell is szívesen lennék.Írjatok vagy hívjatok nyugodtan;) 06702529427 dklau97@freemail.hu
Sziasztok;) nagyon szívesenlennék köröm modell.bármit elvállalok csak ne legyen túl nagy;) inkább délután tudnék menni mert suliba vagyok.ÁLLANDÓ modell is szívesen lennék.Írjatok vagy hívjatok nyugodtan;) 06702529427
Sziasztok! Modellt keresek zselés műköröm építésre, gyakorlás céljából anyagárban! Áprilisban végeztem a CN-nél, és csak ezekkel az anyagokkal dolgozom! Ha van kedvetek, itt elértek: kszabyna92@hotmail.com vagy 06703421946.
Sziasztok! Nagyon szívesen lennék körömmodell. A körmeim egészségesek, viszont vékonyak, ezért mindig rövidre vágom. Manikűrözni is van mit a kezemen, de műkörmöt is szivesen vállalok. Bármit szívesen veszek. Budapesten. Kizárólag hétköznaponként tudom vállalni sajnos, de türelmes modell vagyok :-). A munkabeosztásom eléggé változó. Köszönöm retipipiter2@gmail.com
Sziasztok! Szívesen lennék körömmodell, Budapesten. :) Elérhetőségem: ruppert.dora@outlook.com
Sziasztok!Körmös végzettséggel rendelkezem,manikűr(japán manikűr,gél lakk),zselés műköröm készítést vállalok anyag árban.Ha érdekel írj a kanabekata@yahoo.com e-mail címre.Köszönöm
XV.ker-ben
Sziasztok!Körmös végzettséggel rendelkezem,manikűr(japán manikűr,gél lakk),zselés műköröm készítést vállalok anyag árban.Ha érdekel írj a kanabekata@yahoo.com e-mail címre.Köszönöm
Pécsieket várok! Friss műkörmös végzettséggel, gyakorlás céljából ingyen vállalok manikűr, műköröm készítést! Csak időt és türelmet kérek csilla.kiss23@gmail.com
Sziasztok ! Modellt keresek csütörtök re manikűr Modulzáro vizsgám lessz aki tudna jönni a 8. Kerület József körütra annak jelentkezését várom . Tel:06706021996 e-mail : kozakkata16@gmail.com