2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Duba Klaudia Lilla - Válaszolok
2015.01.29 - 20:28
Duba Klaudia Lilla - vendég
Válasz Lencse Adrienn - 2015. január 21., szerda 20:19 üzenetére

Szia Tímea! Én a CN tanfolyamot februárban kezdem, és szükségem lenne elég sokszor modellre! Remélem aktuális lesz neked a későbbiekben! Ha van kedved, felvehetjük a kapcsolatot facebookon, az egyeztetés céljából! :)

Sziia engem is érdekelne a köröm modell;)

2015.01.29 - 20:26

Sziasztok;) nagyon szívesenlennék köröm modell.bármit elvállalok csak ne legyen túl nagy;) inkább délután tudnék menni mert suliba vagyok.ÁLLANDÓ modell is szívesen lennék.Írjatok vagy hívjatok nyugodtan;) 06702529427 dklau97@freemail.hu

2015.01.29 - 20:25

Sziasztok;) nagyon szívesenlennék köröm modell.bármit elvállalok csak ne legyen túl nagy;) inkább délután tudnék menni mert suliba vagyok.ÁLLANDÓ modell is szívesen lennék.Írjatok vagy hívjatok nyugodtan;) 06702529427

Kanász Szabina - Válaszolok
2015.01.29 - 09:12
Kanász Szabina - törölt felhasználó

Sziasztok! Modellt keresek zselés műköröm építésre, gyakorlás céljából anyagárban! Áprilisban végeztem a CN-nél, és csak ezekkel az anyagokkal dolgozom! Ha van kedvetek, itt elértek: kszabyna92@hotmail.com vagy 06703421946.

Sipos Edina - Válaszolok
2015.01.29 - 06:59
Sipos Edina - vendég

Sziasztok! Nagyon szívesen lennék körömmodell. A körmeim egészségesek, viszont vékonyak, ezért mindig rövidre vágom. Manikűrözni is van mit a kezemen, de műkörmöt is szivesen vállalok. Bármit szívesen veszek. Budapesten. Kizárólag hétköznaponként tudom vállalni sajnos, de türelmes modell vagyok :-). A munkabeosztásom eléggé változó. Köszönöm retipipiter2@gmail.com

Ruppert Dóra - Válaszolok
2015.01.28 - 18:04
Ruppert Dóra - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék körömmodell, Budapesten. :) Elérhetőségem: ruppert.dora@outlook.com

Kanabé  Judit Katalin
Válasz Kanabé Judit Katalin - 2015. január 26., hétfő 18:42 üzenetére

Sziasztok!Körmös végzettséggel rendelkezem,manikűr(japán manikűr,gél lakk),zselés műköröm készítést vállalok anyag árban.Ha érdekel írj a kanabekata@yahoo.com e-mail címre.Köszönöm

XV.ker-ben

Kanabé  Judit Katalin

Sziasztok!Körmös végzettséggel rendelkezem,manikűr(japán manikűr,gél lakk),zselés műköröm készítést vállalok anyag árban.Ha érdekel írj a kanabekata@yahoo.com e-mail címre.Köszönöm

2015.01.26 - 18:28
Kissné Csilla

Pécsieket várok! Friss műkörmös végzettséggel, gyakorlás céljából ingyen vállalok manikűr, műköröm készítést! Csak időt és türelmet kérek csilla.kiss23@gmail.com

Kozák Vivien - Válaszolok
2015.01.26 - 15:25
Kozák Vivien  - vendég

Sziasztok ! Modellt keresek csütörtök re manikűr Modulzáro vizsgám lessz aki tudna jönni a 8. Kerület József körütra annak jelentkezését várom . Tel:06706021996 e-mail : kozakkata16@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár