2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modelleket keresek épített porcelán köröm gyakorlásra Kispesten anyagában. További info: katinails@freemail.hu
Sziasztok! Zselés műköröm építés, töltés, tipp+zselés technika gyakorláshoz keresek modelleket anyagárban, Budapesten a 20. kerületben, hétköznaponként 18 órai kezdéssel. Ha bármi kérdésed lenne és szívesen eljönnél, akkor kérlek írj emailt. Email címem: b.nails.2014@gmail.com
Sziasztok :) Budapesten lennék körömmodell.Minden formára és hosszra nyitott vagyok, ha modellt keresel. Időbeosztásom rugalmas, biztosan találunk megfelelő időpontot :) Elérhetőségem: eladosaci@gmail.com
Sziasztok! Modelleket keresek január 29-re csütörtökre modulzáró vizsgámhoz manikűrre. Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: szultanacica79@gmail.com Köszönöm!
Sziasztok Január 26 -ra keresek porcelán körmu modellt ( levegőre kötő , francia veggel ) Időpont : 12-15 óráig Budapest , 8 kerulet József körút Ha érdekel irj melindabarta@hotmail.com
Sziasztok! Január 26-ára keresek természetes körmű modelleket porcelán/zselés köröm építésre. 12-3 óráig Budapest, 8 kerület József körút Ha érdekel írj megbeszéljük a részleteket melindabarta@hotmail.com
Sziasztok!Budapesti 37 éves vagyok.jelentkezni szeretnék Modellnek! Műköröm,zselés, Pedikűr, Manikűr. smink tetoválás, szempilla !akár te is házhoz jöhetsz ha le tetted már a tanfolyamot de szükséged van a gyakorlásra!hogy el tudj állni dolgozni is.... emailban kérem jelez biztos egymásra találunk :)horvathtimea@vipmail.hu
Szia Tímea! Én a CN tanfolyamot februárban kezdem, és szükségem lenne elég sokszor modellre! Remélem aktuális lesz neked a későbbiekben! Ha van kedved, felvehetjük a kapcsolatot facebookon, az egyeztetés céljából! :)
Sziasztok! Győrben szívesen jelentkeznék modellnek(manikűr,pedikűr,műköröm,gél lakk).Modell tanfolyamot végeztem Budapesten és néhány munkám is volt már. Kitartó és alkalmazkodó vagyok! Keressetek bátran! :)
Pécsieket várok! Friss műkörmös tanfolyammal, gyakorlás céljából ingyen vállalok manikűr, műköröm készítést! Csak időt és türelmet kérek csilla.kiss23@gmail.com
Friss műkörmös tanfolyammal, gyakorlás céljából ingyen vállalok manikűr, műköröm készítést! Csak időt és türelmet kérek Csilla.kiss23@gmail.com