2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2015.01.25 - 13:51
Tarjáni Katalin

Sziasztok! Modelleket keresek épített porcelán köröm gyakorlásra Kispesten anyagában. További info: katinails@freemail.hu

Nóra - Válaszolok
2015.01.25 - 10:14
Nóra - vendég

Sziasztok! Zselés műköröm építés, töltés, tipp+zselés technika gyakorláshoz keresek modelleket anyagárban, Budapesten a 20. kerületben, hétköznaponként 18 órai kezdéssel. Ha bármi kérdésed lenne és szívesen eljönnél, akkor kérlek írj emailt. Email címem: b.nails.2014@gmail.com

Németh Sára - Válaszolok
2015.01.24 - 22:22
Németh Sára - vendég

Sziasztok :) Budapesten lennék körömmodell.Minden formára és hosszra nyitott vagyok, ha modellt keresel. Időbeosztásom rugalmas, biztosan találunk megfelelő időpontot :) Elérhetőségem: eladosaci@gmail.com

Varga Erika - Válaszolok
2015.01.22 - 14:16
Varga Erika - vendég

Sziasztok! Modelleket keresek január 29-re csütörtökre modulzáró vizsgámhoz manikűrre. Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: szultanacica79@gmail.com Köszönöm!

Barta Melinda - Válaszolok
2015.01.22 - 06:07
Barta Melinda - vendég

Sziasztok Január 26 -ra keresek porcelán körmu modellt ( levegőre kötő , francia veggel ) Időpont : 12-15 óráig Budapest , 8 kerulet József körút Ha érdekel irj melindabarta@hotmail.com

Barta Melinda - Válaszolok
2015.01.21 - 20:46
Barta Melinda - vendég

Sziasztok! Január 26-ára keresek természetes körmű modelleket porcelán/zselés köröm építésre. 12-3 óráig Budapest, 8 kerület József körút Ha érdekel írj megbeszéljük a részleteket melindabarta@hotmail.com

Lencse Adrienn - Válaszolok
2015.01.21 - 20:19
Lencse Adrienn - törölt felhasználó
Válasz Horváth Timea - 2015. január 19., hétfő 21:20 üzenetére

Sziasztok!Budapesti 37 éves vagyok.jelentkezni szeretnék Modellnek! Műköröm,zselés, Pedikűr, Manikűr. smink tetoválás, szempilla !akár te is házhoz jöhetsz ha le tetted már a tanfolyamot de szükséged van a gyakorlásra!hogy el tudj állni dolgozni is.... emailban kérem jelez biztos egymásra találunk :)horvathtimea@vipmail.hu

Szia Tímea! Én a CN tanfolyamot februárban kezdem, és szükségem lenne elég sokszor modellre! Remélem aktuális lesz neked a későbbiekben! Ha van kedved, felvehetjük a kapcsolatot facebookon, az egyeztetés céljából! :)

Megyeri Dorottya - Válaszolok
2015.01.21 - 08:39
Megyeri Dorottya - vendég

Sziasztok! Győrben szívesen jelentkeznék modellnek(manikűr,pedikűr,műköröm,gél lakk).Modell tanfolyamot végeztem Budapesten és néhány munkám is volt már. Kitartó és alkalmazkodó vagyok! Keressetek bátran! :)

2015.01.20 - 21:20
Kissné Csilla

Pécsieket várok! Friss műkörmös tanfolyammal, gyakorlás céljából ingyen vállalok manikűr, műköröm készítést! Csak időt és türelmet kérek csilla.kiss23@gmail.com

2015.01.20 - 21:19
Kissné Csilla

Friss műkörmös tanfolyammal, gyakorlás céljából ingyen vállalok manikűr, műköröm készítést! Csak időt és türelmet kérek Csilla.kiss23@gmail.com

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár