2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Tamási Szilvia - Válaszolok
2015.01.13 - 18:47
Tamási Szilvia - vendég

MODELLT keresek műkörömépítés vizsgára! Időpont: 2015.01.19-e, hétfő. Helyszín: Bp., VIII. ker.,József u. 44., Crystal Nails. Ha elmúltál már 18 éves, valamint egészséges, natúr körmökkel rendelkezel, kérlek írj a szilviatamasi14@gmail.com email címre, és megbeszéljük a részleteket. Köszönöm!

Molnár Andrea - Válaszolok
2015.01.12 - 18:25
Molnár Andrea - vendég

Sziasztok!Zselés technikák utántöltése lesz január 15.én a feladatom. Modellt keresnék aki eljönne. Helyszín:Crystal Nails József krt.44. e-mail címem:vivi76@freemail.hu Köszönöm!

Kovács Alexandra Szabina - Válaszolok
2015.01.12 - 16:21
Kovács Alexandra Szabina - vendég

Nagyon szívesen vállalnék modellkedést Budapesten és Vácon egyaránt. Nyitott vagyok mindenféle formára. Az elérhetőségem: kovacs.szabina95@gmail.com

LautnerKatalin - Válaszolok
2015.01.10 - 19:34
LautnerKatalin - vendég

Sziasztok! Többször is volt alkalmam modellnek lenni, több féle technikához. De most én keresek valakit, aki képes mandula formában zselés műkörmöt tud nekem létrehozni. És keres ilyen modellt. Szívesen lennék modell...

Varga Erika - Válaszolok
2015.01.09 - 11:16
Varga Erika - vendég

Sziasztok! Modelleket keresek január 12-re hétfőre szintfelmérésre zselés technikákbol a Crystal nailshez József krt 44. A következő e-mail címen várom a jelentkezéseiteket: szultanacica79@gmail.com Köszönöm!

Szamosszegi Diána - Válaszolok
2015.01.08 - 09:56
Szamosszegi Diána - vendég

Sziasztok! Vállalok pesti modellkedést, már korábban is többször voltam modell Crystal Nails tanfolyamon. Munkahelyi kritériumok miatt, sajnos csak rövid francia köröm jöhet szóba nálam, esetleg natúr rózsaszínes színek, szolid díszítéssel. :( Manikűr modell is szívesen lennék. Akinek így is megfelel, és szüksége van megbízható modellre, keressen fel facebook-on! :) Szamosszegi Diána

Menyhárt Zsuzsanna - Válaszolok
2015.01.07 - 21:40
Menyhárt Zsuzsanna - törölt felhasználó
Válasz György Zsanett - 2014. december 10., szerda 12:32 üzenetére

Sziasztok! Sosem voltam még köröm modell de szívesen lennék:) Ha valakit érdekel akkor írjon :)

Kedves Zsanett! Ha érdekel még a modellkedes, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot: 70 / 274 3636 ; zsuzsannamenyhart@gmail.com Üdv. ZSUZSA

Menyhárt Zsuzsanna - Válaszolok
2015.01.07 - 21:38
Menyhárt Zsuzsanna - törölt felhasználó
Válasz Barczi Gabriella - 2014. december 18., csütörtök 16:02 üzenetére

Szia, Egy ismerősömnek lenne szüksége holnap (12.19-én, 8-12 óráig) egy kézmodellre mert vizsgázik. Moncz Anikó Tel.: +36 30 337 0641 Én most hátulról "kerítek", de ezen a számon fel tudod venni vele a kapcsolatot ha az időpont számodra is megfelel! :) A nevében is köszönöm! :) üdv, Gabi

Kedves Gabi! Ha érdekel még, hogy körömmodell Légy, akkor szívesen fogadlak. zsuzsannamenyhart@gmail.com címen vagy 70 / 274 3636 -os telefonszámon várom a jelentkezésed. Zsuzsa

Molnár Andrea - Válaszolok
2015.01.06 - 18:39
Molnár Andrea - vendég

Sziasztok!Épített zselé körömágy hosszabbítással lesz január 8.án csütörtökön a feladatom. Szeretném megkérdezni ki tudna-e esetleg segíteni valaki kicsiny kezecskéjével. Helyszín:Crystal Nails.József körút 44. Megadom az e.mail címem,hátha:).:vivi76@freemail.hu Köszönöm!!!

Varga Erika - Válaszolok
2015.01.06 - 11:04
Varga Erika - vendég

Sziasztok! Modelleket keresek épített zselés technikák gyakorlására január 8-ra csütörtökre és január 14-re hétfőre a Crystal nailshez József krt 44. Jelentkezni a következő e-mail címen lehet: szultanacica79@gmail.com Köszönöm

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár