2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
1.950 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! :) Szívesen lennék köröm modell Vácon! Ha esetleg valakit érdekelne, e-mail címem: fannifatime@gmail.com A hét bármelyik napján, akár délelőtt, akár délután ráérek.
Kedves Mindenki! 2015.01.13.- ra Extrém Zselés körömformák technikai továbbképzésére keresek egy modellt, ( Gótikus Mandula, Pipe, BB Stiletto ) 11:00 órára - ra kellene érkezni a BrillBird oktatótermébe. Valamint: 2015.01.20.-ra, szintén Zselés technikai képzésre várom egy modell jelentkezését. Ha valakit érdekelne, és szeretne eljönni, az privátban érdeklődhet nálam a részletekért a facebookon. Köszönettel, szép napot!
Sziasztok! Tipp+zselés technika és feltöltés gyakorlásához keresek modelleket január 12-től, hétfőn,szerdán,pénteken 18:00-ai kezdéssel. Ha lenne hozzá kedved írj emailt, hogy megbeszélhessük a részleteket. Helyszín Budapest 20. kerület. Email cím: b.nails.2014@gmail.com Köszönöm!
MODELLEKET keresek műköröm építéshez! Helyszínek: Bp., VIII. ker.,és II. ker. Ha van hozzá kedved, elmúltál már 18 éves, valamint egészséges, natúr körmökkel rendelkezel, kérlek írj a szilviatamasi14@gmail.com email címre, és megbeszéljük a részleteket. Köszönöm!
Sziasztok! Rajtam nyugodtan gyakorolhat valaki :) Jelenleg nincs körmöm. Saját otthonomba sajnos elmenni nem tudok. Budapesten külvárosi részben lakom.
szia.aktuális még a hirdetésed?szivesen megcsinálnám a körmeidet :)
Sziasztok! Szívesen lennék modell :) már voltam egyszer a Crystal Nails-nél, tudom hogy mennek a dolgok! Keressetek ha valakinek van kedve gyakorolni rajtam, én is megköszönöm :) tothbarbb@freemail.hu
Sziasztok!Crystal Nails Kéz és körömápoló tanfolyamra is és otthoni gyakorlásra is modelleket keresek.(természetesen házhoz megyek :) )18 éven felüli fiúk és lányok jelentkezését szeretettel várom. andimail22@gmail.com
Modellt keresek január 18.-ára!
Sziasztok!!modellt keresek, otthoni gyakorlásra!!tip-épített zselé technika!!e-mai.l:pricilla23@freemail.hu tel:06209628418
Szia! Szívesen megyek, írj nyugodtan! :) anna.sara.torok@gmail.com
Kedves Melinda! Szívesen jönnék hozzád modellnek ha még aktuális f.fatica@gmail.com
Kedves Melinda! Ha szükséged van még modellre, hívj bizalommal, szívesen mennék!anna.sara.torok@gmail.com Köszönöm! Anna