2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Modelleket keresek december 15-re hétfőre és december 18-ra csütörtökre zselés technika, a Crystal nails-hez József krt 44. Jelentkezni lehet a következő email címen: szultanacica79@gmail.com Köszönöm!
Sziasztok! Sosem voltam még köröm modell de szívesen lennék:) Ha valakit érdekel akkor írjon :)
szia, a részleteket telefonon mondom:06209628418
persze 0670 3000 852 holnap délelőtt folyamán tudnál hívni? ha megoldható:) Üdv Anna
Sziasztok! Sosem voltam még köröm modell de szívesen lennék:) Ha valakit érdekel akkor írjon :)
Szia! engem érdekelne jövő héten tudnék menni? volta már modell Üdv Anna
szia, teloszámod megtudnád adni?ott egyszerűbb megbeszélni :)
Sziasztok!!!modellt keresek, műköröm órára Hétfő és csütörtöki napokra(zselés technika)! Helyszín: Crystal Nails Körmös Akadémia (Bp., VIII., József krt. 49.) Részletek üzenetben! Jelentkezni a pricilla23@freemail.hu e-mail címen lehet vagy facebookon is megtaláltok! Előre is köszönöm!
Szia! engem érdekelne jövő héten tudnék menni? volta már modell Üdv Anna
Sziasztok!!!modellt keresek, műköröm órára Hétfő és csütörtöki napokra(zselés technika)! Helyszín: Crystal Nails Körmös Akadémia (Bp., VIII., József krt. 49.) Részletek üzenetben! Jelentkezni a pricilla23@freemail.hu e-mail címen lehet vagy facebookon is megtaláltok! Előre is köszönöm!
Sziasztok! Padtársammal köröm modellt keresünk szerdára. (Crystal Nails) Porcelánt kell csinálnunk. Ha erdekel kuldd el neved es tel szamod ide: bettinafelfoldi@gmail.com
Üdv!Szívesen lennék (mű)köröm modell.A héten bármelyik nap bármikor ráérek.:) e-mail: csordas_alexandra_@freemail.hu
Sziasztok!December 11.-re keresek műkörömépítés szintfelmérő órára modellt.Helyszín:Crytal Nails Bp. Szeretettel várok mindenkit! Érd.vivi76@freemail.hu Köszönöm!Andi