2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Mogyorósi Renáta - Válaszolok
2014.11.20 - 20:46
Mogyorósi Renáta - vendég
Válasz Tóth Alexa - 2014. november 19., szerda 18:45 üzenetére

Sziasztok! Modelleket keresek kedd délutánonként Budapestre,manikűrre,pedikűrre illetve az összes műkörömépítő technikára.Ha érdekel valakit akkor az alcsi0105@gmail.com-on lehet jelentkezni :)

Szia most melyik műköröm technikához keresel modellt így minnél hamarabb?

Rydzewski Józsefné - Válaszolok
2014.11.20 - 12:45
Rydzewski Józsefné - vendég

Sziasztok! Kedd, szerda, és csütörtöki napokra műkörömépítéshez modelleket keresek Budaörsre. Ha érdekel valakit a sipijudy@gmail.com-on lehet jelentkezni.

Tóth Alexa - Válaszolok
2014.11.19 - 18:45
Tóth Alexa - vendég

Sziasztok! Modelleket keresek kedd délutánonként Budapestre,manikűrre,pedikűrre illetve az összes műkörömépítő technikára.Ha érdekel valakit akkor az alcsi0105@gmail.com-on lehet jelentkezni :)

Menyhárt Zsuzsanna - Válaszolok
2014.11.18 - 20:38
Menyhárt Zsuzsanna - törölt felhasználó

Kedves lányok! November 25-re (12-16 óráig) Cn zselés extrém formàk tanfolyamhoz várom körömmodellek jelentkezését! Jelenkezni : zsuzsannamenyhart@gmail.com vagy 70/274-3636 Köszönöm! Zsuzsa

Menyhárt Zsuzsanna - Válaszolok
2014.11.18 - 20:26
Menyhárt Zsuzsanna - törölt felhasználó
Válasz Tóth Barbi - 2014. november 12., szerda 14:32 üzenetére

Sziasztok! Barbi vagyok es tobbszor is voltam mar a Crystal Nails-nal modell ugyhogy tudom hogy mennek a dolgok! Most is szivesen mennek ha valaki bevallal, tehat szivesen lennek modell :) VII keruletben lakok! Elore is koszi csajok!::))

Szia Barbi! nov. 25-re, zselês extrêm forma cn tanfolyamhoz modellt keresek. Amennyiben azIidôpont megfelel ês érzel hozzá kedvet várom a jelentkezésed. Egyszeri illetve folyamatos rendszeresség biztosított a részemrôl. Jelenkezni lehet: 70/274-3636 vagy zsuzsannamenyhart@gmail.com címen lehet. Köszönettel: Zsuzsa

Pári Nikoletta - Válaszolok
2014.11.18 - 19:11
Pári Nikoletta - vendég

Kedves Mindenki! OKJ vizsgámra a BrillBirdnél, Töltés vizsgatevékenységhez keresek már csak modelleket, akiknek fejenként 2000 forintot fizetek! A töltésnél porcelán és zselés technikával épített lehet csak, Tipes nem!:) -Töltés: 2 db modell egy zselés körömmel és egy porcelános körömmel rendelkező, amiből csak az egyik lesz elkészítve húzott tétel alapján, a másik modellnek a tételhúzás után nem kell maradnia, de a 2000 forintot fejenként mindketten megkapják. A modellek körme tipes technikával készült nem lehet! Időpont: 2014.11.27. 12:00-tól További kérdésekkel keressetek a Facebookon! Előre is köszönöm!

Pári Nikoletta - Válaszolok
2014.11.18 - 19:05
Pári Nikoletta - vendég

Sziasztok :) 2014.11.27.- én OKJ vizsgám lesz a BrillBirdnél! Kötelezővé tették a Töltés technikáját is, így otthonomban történő gyakorlásra keresek Modellt!!! Lehet az Porcelán vagy zselés köröm. Nekem nagyon fontos ez a vizsga és szeretnék felkészülni. Ingyen tölteném újra a Körmöket!!! A Facebookon megtaláltok. Előre is Köszönöm :)

Kacsó Edina - Válaszolok
2014.11.18 - 12:27
Kacsó Edina - vendég

Sziasztok lanyok! Olyan kormost keresek, aki holnap vagy holnap utan tudna rajtam gyakorolni porcelan mukormot vagy gel lakkot :) SURGOS!!! email cimem: edina.kriszta.kacso@gmail.com irjatok batram :) sziasztok!

Csendes Fanni - Válaszolok
2014.11.18 - 11:30
Csendes Fanni - törölt felhasználó

Oh, és E-mail cím, ahol jelentkezhetsz: fanni.csendes93@gmail.com

Csendes Fanni - Válaszolok
2014.11.18 - 11:29
Csendes Fanni - törölt felhasználó

Sziasztok! Vizsgámra keresek modellt, egyik kezeden manikűr, másikon műköröm lenne ( nyilván ha szeretnéd fent hagyni, megcsinálom mindkettőre :) ), az alapján, hogy mit húzok. Lehet épített zselé, épített porcelán, vagy ezek tip-es változatai ( nem kell megijedni, így is tartós és láthatatlan lesz, hogy nem épített ). 11.29.-én lesz, 9órától, Kálvin tértől pár percre. Kérlek, ha ráérsz, és szeretnél egy gyönyörű, minőségi körmöt, és segítenél nekem a vizsgámon, jelentkezz :)Szívesen mutatok pár munkámat, hogy ne habira gyere el :) Fanni

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár