2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
2.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! :) budapesten szívesen leszek műköröm modell! :) voltam mar parszor, szoval tudom mivel jar, irjatok batran e-mailt :)
Szia! Most szombatra keresek Brillbird tanfolamra modellt! Az email címem: janoamarilla89@gmail.com
Szia Edina! Aktuális még? Sürgősen keresek OKJ-s vizsgára modellt. doora.manikur@gmail.com
Szia! Most szombatra keresek Brillbird tanfolamra modellt! Az email címem: janoamarilla89@gmail.com
Sziasztok!!!Modelleket keresek a cn-hez József krt. 49. Tipes porcelán ill, japán manikűr, francia, gyakorlati órákhoz!!Fontos hogy 18 éven felüli legyél!!És ne legyen semmi a körmödönn :)Az időpontok hétfő és csütörtök 11-16:30-ig :)köszönöm előre is a jelentkezésed!!!Tel:06209628418 pricilla23@freemail.hu
Kedves Mindenki :) Francia Zselés és Porcelán Műkörömépítés gyakorlásához keresek Modelleket. A műkörömépítő tanfolyamot elvégeztem és most az OKJ vizsgára készülök! A francia körmök építése Zselés és Porcelán technikákkal INGYENES!!! Szalagavatóra is készítek sima francia körmöket szalon hosszúsággal. Ugyanúgy zselés, vagy porcelán technikákkal. További részletekért, kérdésekért - cím, és időpont egyeztetés céljából- kérdésekért keressetek a facebookon, vagy írjatok az email címemre parinikoletta80@gmail.com ott megtaláltok! Szeretettel várok mindenkit :) Köszönöm.
Kedves Mindenki :) Francia Zselés és Porcelán Műkörömépítés gyakorlásához keresek Modelleket. A műkörömépítő tanfolyamot elvégeztem és most az OKJ vizsgára készülök! A francia körmök építése Zselés és Porcelán technikákkal INGYENES!!! Szalagavatóra is készítek sima francia körmöket szalon hosszúsággal. Ugyanúgy zselés, vagy porcelán technikákkal. További részletekért, kérdésekért - cím, és időpont egyeztetés céljából- kérdésekért keressetek a facebookon, vagy írjatok az email címemre parinikoletta80@gmail.com ott megtaláltok! Szeretettel várok mindenkit :) Köszönöm.
Sziasztok! Szívesen lennék modell Győrben, Tatán, illetve ezek környékén :) Köszönöm
Sziasztok!Csütörtökre,Nov.6-ra műköröm,uv porcelán gyakorlásra keresek modellt.Érd.vivi76@freemail.hu.Köszönöm:)
Sziasztok! :) budapesten szívesen leszek műköröm modell! :) voltam mar parszor, szoval tudom mivel jar, irjatok batran e-mailt :)
Szia Edina! Aktuális még? Sürgősen keresek OKJ-s vizsgára modellt. doora.manikur@gmail.com
Sziasztok! Budapestre műköröm modellt keresek hétkőznapra reggel 10-től délután kb. 3-4-ig. A tanfolyam a 16. kerületben van, és mivel gyakorlás, nyílván ingyenes. Jelentkezni e-mailen szilvia_becker@freemail.hu vagy szilvi becker néven megtaláltok facebook-on is, oda is írhattok bátran! ( facebookon hamarabb tudok válaszolni)
Sziasztok! Szegedre keresek most szombatra olyan személyt modellnek akinek van műkörme töltés lesz az órai feladat . Mivel pesten lakom gyakorlás céljából épitek mükormot otthonomban de kérésre hàhoz is megyek .Akit érdekel kérem írjon :zam.nora1991@gmail.com(az első 10jelentkezőnek az anyag árat sem kell fizetni ,ingyenes)