2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Modellt keresek fórum

Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db

Modellt keresek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Janó Amarilla - Válaszolok
2014.11.05 - 14:37
Janó Amarilla - vendég
Válasz Kacsó Edina - 2014. november 2., vasárnap 14:50 üzenetére

Sziasztok! :) budapesten szívesen leszek műköröm modell! :) voltam mar parszor, szoval tudom mivel jar, irjatok batran e-mailt :)

Szia! Most szombatra keresek Brillbird tanfolamra modellt! Az email címem: janoamarilla89@gmail.com

Janó Amarilla - Válaszolok
2014.11.05 - 14:36
Janó Amarilla - vendég
Válasz Molnár Dóra - 2014. november 4., kedd 15:41 üzenetére

Szia Edina! Aktuális még? Sürgősen keresek OKJ-s vizsgára modellt. doora.manikur@gmail.com

Szia! Most szombatra keresek Brillbird tanfolamra modellt! Az email címem: janoamarilla89@gmail.com

Hajdu Boglárka - Válaszolok
2014.11.05 - 12:16
Hajdu Boglárka - törölt felhasználó

Sziasztok!!!Modelleket keresek a cn-hez József krt. 49. Tipes porcelán ill, japán manikűr, francia, gyakorlati órákhoz!!Fontos hogy 18 éven felüli legyél!!És ne legyen semmi a körmödönn :)Az időpontok hétfő és csütörtök 11-16:30-ig :)köszönöm előre is a jelentkezésed!!!Tel:06209628418 pricilla23@freemail.hu

Pári Nikoletta - Válaszolok
2014.11.05 - 12:05
Pári Nikoletta - vendég

Kedves Mindenki :) Francia Zselés és Porcelán Műkörömépítés gyakorlásához keresek Modelleket. A műkörömépítő tanfolyamot elvégeztem és most az OKJ vizsgára készülök! A francia körmök építése Zselés és Porcelán technikákkal INGYENES!!! Szalagavatóra is készítek sima francia körmöket szalon hosszúsággal. Ugyanúgy zselés, vagy porcelán technikákkal. További részletekért, kérdésekért - cím, és időpont egyeztetés céljából- kérdésekért keressetek a facebookon, vagy írjatok az email címemre parinikoletta80@gmail.com ott megtaláltok! Szeretettel várok mindenkit :) Köszönöm.

Pári Nikoletta - Válaszolok
2014.11.05 - 12:05
Pári Nikoletta - vendég

Kedves Mindenki :) Francia Zselés és Porcelán Műkörömépítés gyakorlásához keresek Modelleket. A műkörömépítő tanfolyamot elvégeztem és most az OKJ vizsgára készülök! A francia körmök építése Zselés és Porcelán technikákkal INGYENES!!! Szalagavatóra is készítek sima francia körmöket szalon hosszúsággal. Ugyanúgy zselés, vagy porcelán technikákkal. További részletekért, kérdésekért - cím, és időpont egyeztetés céljából- kérdésekért keressetek a facebookon, vagy írjatok az email címemre parinikoletta80@gmail.com ott megtaláltok! Szeretettel várok mindenkit :) Köszönöm.

Adrienn - Válaszolok
2014.11.05 - 09:43
Adrienn - vendég

Sziasztok! Szívesen lennék modell Győrben, Tatán, illetve ezek környékén :) Köszönöm

Molnár Andrea - Válaszolok
2014.11.04 - 18:10
Molnár Andrea - vendég

Sziasztok!Csütörtökre,Nov.6-ra műköröm,uv porcelán gyakorlásra keresek modellt.Érd.vivi76@freemail.hu.Köszönöm:)

Molnár Dóra - Válaszolok
2014.11.04 - 15:41
Molnár Dóra - vendég
Válasz Kacsó Edina - 2014. november 2., vasárnap 14:50 üzenetére

Sziasztok! :) budapesten szívesen leszek műköröm modell! :) voltam mar parszor, szoval tudom mivel jar, irjatok batran e-mailt :)

Szia Edina! Aktuális még? Sürgősen keresek OKJ-s vizsgára modellt. doora.manikur@gmail.com

Becker Szilvia - Válaszolok
2014.11.03 - 17:40
Becker Szilvia - vendég

Sziasztok! Budapestre műköröm modellt keresek hétkőznapra reggel 10-től délután kb. 3-4-ig. A tanfolyam a 16. kerületben van, és mivel gyakorlás, nyílván ingyenes. Jelentkezni e-mailen szilvia_becker@freemail.hu vagy szilvi becker néven megtaláltok facebook-on is, oda is írhattok bátran! ( facebookon hamarabb tudok válaszolni)

Zám Nóra - Válaszolok
2014.11.03 - 14:20
Zám Nóra - vendég

Sziasztok! Szegedre keresek most szombatra olyan személyt modellnek akinek van műkörme töltés lesz az órai feladat . Mivel pesten lakom gyakorlás céljából épitek mükormot otthonomban de kérésre hàhoz is megyek .Akit érdekel kérem írjon :zam.nora1991@gmail.com(az első 10jelentkezőnek az anyag árat sem kell fizetni ,ingyenes)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár