2025. január 12. - Ernő, Erneszta, Tatjána napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.950 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! :) budapesten szívesen leszek műköröm modell! :) voltam mar parszor, szoval tudom mivel jar, irjatok batran e-mailt :)
Szia ! November 18.tól keddenként reggel 9 től délután 4 ig keresek modellt Budapesten a crystal nailshez :)Ha érdekel : mnikc18@gmail.com :)
Sziasztok! :) budapesten szívesen leszek műköröm modell! :) voltam mar parszor, szoval tudom mivel jar, irjatok batran e-mailt :)
Szia! Holnapra keresek modellt,manikűr,műköröm gyakorlatra.Helyszín:József körút.44.Crystal Nails.Szívesen venném ha a modellem lennél.:) Üdvözlettel.Andi:)
Sziasztok!Modelleket keresek otthoni gyakorlásra!Tip, porcelán felhelyezés!INGYENES!!Részletekért kérlek írj, pricilla23@freemail.hu Tel.:06209628418
Sziasztok! 2014. november 06- ra (Csütörtök) Modellt keresek Műköröm gyakorlatra, Tipp-Uv porcelán felhelyezésre! A Modellnek 10:30- ra kellene érkeznie. 5 órás lesz a gyakorlat időtartama. Ha van időd 17:00-tól kombinált pedikűr gyakorlaton is részt vehetsz. Helyszín József körút 44. Crystal Nails. Ha valaki szeretne eljönni, kérem az alábbi címre írva érdeklődhet!Segítségeteket előre is Köszönöm :) pippike87@freemail.hu
Sziasztok, Kecskeméti okj tanfolyamra januári vizsgára modellt keresek. Zselé, porcelán építéshez. Kb 3 óra az időigény. 18 év felettiek jelentkezését is várom. Tel: 70-60-48-013 vagy facebookon Kökény Szilvia
Sziasztok! Végzett körmös vagyok, szépen dolgozom csak lassan !!! Ennek kikűszöbölésére keresek modelleket, anyagárban ( 2000 Ft ). Kizárólag természetes körmű modelleket keresek, kérhetsz bármit ;kocka, mandula , stiletto - 2-3 órás elfoglaltsággal tervezz ! Cím; 1192. Ady Endre út. / Euro-park /
Sziasztok! Műköröm építés gyakorlásához keresek modelleket szerda és péntek délutáni napokra. Ha lenne időd és kedved hozzá, akkor várlak Budapesten a 20. kerületben. Írj emailt, ha érdekelne és tényleg el is jönnél hozzám. Email: b.nails.2014@gmail.com
Sziasztok hétföre november 3ra manikür modellet keresek érdeklödni m.kurta@yahoo.hu emailon lehet :)
Sziasztok!Győrben szívesen leszek műköröm modell.Alkalmazkodó és kitartó vagyok.Keressetek bátran :)