2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
1.950 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Sürgősen keresek modellt holnapra (10től) japán manikűrre. Akit érdekel bátran írjon.:)) mukormostanfolyam001@gmil.com Hely: Bp. 16 krt. Diamond Nails
Sürgősen keresek kézmodellt! Olyan hölgyek jelentkezését várom, akik szenvedélyesen szeretik a műkörmöt, rugalmas időbeosztással rendelkeznek és rengeteg türelemmel :)) FONTOS: A természetes köröm feltételei: - a körömágyaid (csak a rózsaszín rész) hosszúak, formájuk párhuzamos legyen, (a kisujjon legalább 12 mm, a középső ujjakon legalább 14 mm) - a mellékelt képen kapsz egy kis segítséget hogy pontosan hol és mit kell lemérj minden ujjadon - az ujjaid vékonyak és lehetőleg egyenesek legyenek, - a kezed ne legyen sebes, - a kezeden és karodon ne legyen tetoválás, - a köröm körüli bőr ne legyen rágott vagy sérült, - szemölcs és gombás fertőzés egyáltalán nem lehet a kezeden (könyéktől a körmökig), - a kezed ne legyen hideg, nyirkos, izzadós. Természetesen az elkészült köröm a sok türelemért cserébe INGYEN a Tiéd, ha pedig Te is élvezed, akár hosszú távon is részese lehetsz egy nagy kalandnak :))) elérhetőségem: 0630/5188233 Kérlek küld képet a kezedről a mela001@citromail.hu emai címre
Sziasztok! Modelleket keresek manikür illetve müköröm gyakorlására a Crystal Nails-hez hétfő és csütörtöki napokra. Fontos, hogy 18 év feletti legyél és természetes körmeid legyenek! Várom a jelenkezéseiteket: szultanacica79@gmail.com
sziasztok modeleimet keresem hétfö-csütörtöki napra csak annyi ki kötés ne legye mükörmöd és légy legyább 18 éves érdeklödni lehet m.kurta@yahoo.hu
Szia, már írtam! ;)
Szia! Én november 10-től keresek modellt, esetleg Neked aktuális lenne?
Sziasztok! 2014. november 10-től mennék a tanfolyamra, ehhez lenne szükségem modellre hétköznaponként délelőtt 11-től minden nap. Cserébe amit fel tudok ajánlani: 1. Végzett természetgyógyász vagyok, így ingyen végzek egészségügyi felmérést és adok tanácsot 2. Egy évig fél áron készítem el az illető körmét! Várom válaszotokat az msylwia@googlemail.com címre, Szép hétvégét, Molnár Szilvia
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell Körmöm jelenleg rövid. 18.életévemet már betöltöttem. Budapest bérletem van úgy,hogy mindenhova eltudok menni. Sokszor voltam már modell többek között a -Bp., VIII., József krt. 44(többször is) -Margit híd,budai hídfő közelében -2.kerületben Enail címem: szandiszasza7@citromail.hu Írjatok nekem,szinte egész héten ráérek!! Forduljatok hozzám bizalommal.
Sziasztok csajok! nagyon sok email-t kaptam tőletek modellkedés miatt de sajnos már van a körmömön műköröm.Ha újra szabad lesz a körmöm ígérem írok nektek ide. Puszi mindenkinek.
Sziasztok! Otthonomban Ingyenesen Műkörömépítést vállalok! (Porcelán, Zselés technikákkal Körömágy hosszabbítással) VIZSGÁRA készülök!!! További részletekért, kérdésekért írjatok a facebookra, ott megtaláltok! Szeretettel várok mindenkit :) Köszönöm.
Szia én szívesen csináltatnék műkörmöt és érdekelne, hogy ez mennyi szokott lenni? Gondolom anyagárat kell fizetni de mennyi lenne úgy az egész?
Sziasztok! :) November 17.-étől(Hétfőtől) minimum 7/HÉT/ modellt keresnék a Crystal Nails-hez. Délelőtt 9:00-től Délután 16:00-ig kellene jönni ,hétfőn, kedden, szerdán,és csütörtökön. Pénteken nem. Egy modell heti egy alkalommal tud csak jönni , ezért kell minimum 7 ember. A tanfolyam 9 hetes. Minden kérdésre szívesen válaszolok , az odajutásban segítek! Email: mnikc18@gmail.com
A 18. életévet betöltöttek jöhetnek csak. :/
Sziasztok! :) November 17.-étől(Hétfőtől) minimum 7/HÉT/ modellt keresnék a Crystal Nails-hez. Délelőtt 9:00-től Délután 16:00-ig kellene jönni ,hétfőn, kedden, szerdán,és csütörtökön. Pénteken nem. Egy modell heti egy alkalommal tud csak jönni , ezért kell minimum 7 ember. A tanfolyam 9 hetes. Minden kérdésre szívesen válaszolok , az odajutásban segítek! Email: mnikc18@gmail.com