2025. január 13. - Veronika, Csongor napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Modellt keresek fórum
Ha műkörmös modellt keresel, vagy modell lennél, itt meghirdetheted...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 4605 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Modellt keresek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok :) 2014.Október 17.- i Modulzárómra Modellt keresek! Mind a két kézre ugyanaz a technika készül. A modellnek 8:50.-re kellene érkeznie az iskola gyakorlati termébe. Az építés 3 órás lesz. Ha valakit érdekelne, és szívesen el is jönne, további kérdésekért kérem írjon a parinikoletta80@gmail.com címre. Természetesen Ingyenes! Köszönöm ;) További szép napot!
szia erdeklodni szeretnek h keresel e meg modelt?
Szia, már írtam! ;)
Sziasztok! Otthonomban Ingyenesen Műkörömépítést vállalok! (Porcelán, Zselés technikákkal Körömágy hosszabbítással) VIZSGÁRA készülök!!! További részletekért, kérdésekért írjatok a facebookra, ott megtaláltok! Szeretettel várok mindenkit :) Köszönöm.
szia erdeklodni szeretnek h keresel e meg modelt?
SZIASZTOK!!!MŰKÖRÖM MODELLT KERESEK, manikűrre és műköröm építésre egyaránt! Feltétel:18 év feletti!Időpontok: Hétfő, Csütörtök 11:00-es kezdéssel, 16:00-ig. Amennyiben érdekel írj üzenetet: pricilla23@freemail.hu;tel.:06209628418 A jelentkezéseket előre is köszönöm!
Sziasztok! Szívesen lennék műköröm modell Körmöm jelenleg rövid. 18.életévemet már betöltöttem. Budapest bérletem van úgy,hogy mindenhova eltudok menni. Sokszor voltam már modell többek között a -Bp., VIII., József krt. 44(többször is) -Margit híd,budai hídfő közelében -2.kerületben Enail címem: szandiszasza7@citromail.hu Írjatok nekem,szinte egész héten ráérek!! Forduljatok hozzám bizalommal.
Sziasztok! Otthonomban Ingyenesen Műkörömépítést vállalok! (Porcelán, Zselés technikákkal Körömágy hosszabbítással) VIZSGÁRA készülök!!! További részletekért, kérdésekért írjatok a facebookra, ott megtaláltok! Szeretettel várok mindenkit :) Köszönöm.
Sziasztok! Modelleket keresek Budapesten (Diamond Nails) kézápoló és műkörömépítő tanfolyamra. Ha van kedvetek modellkedni nagyon szívesen várlak Titeket :). További információért, részletekért (hely, időpont) kérlek írjatok a következő email címre: ebarta07@gmail.com
Sziasztok,modelleket keresek porcelán versenyköröm gyakorlásához,anyagárat nem kérek csak türelmet :-) érdeklödni a 06706486126-as telefonszámon vagy a 29.huncutka@gmail.com email cimen,szép napot mindenkinek :-))
Sziasztok! Vendégkör építés céljából kezdő akciókkal várok minden kedves új vendéget! Gél lakk 1800Ft, zselés műköröm 3500Ft, porcelán műkörömépítés 3900Ft. Munkáimat és elérhetőségem meg tudjátok nézni itt az oldalon, jelentkezés emailen vagy facebookon.
DEBRECENBEN október végén induló Crystal Nails tanfolyamra modellt keresek, szombat vasárnapi időpontokban. Feltétel: betöltött 18 év, megbízható, műkörömmel nem rendelkező További részletek: szucsne.monika@gmail.com